Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Krijg ik garantie op Eurocol-producten?

‘Uiteraard geven wij op al onze producten garantie, niet alleen aan bedrijven, ook aan particulieren’, zegt William. ‘Maar daarnaast biedt Forbo Eurocol nog drie andere vormen van projectgarantie. De naam zegt het al: hier gaat het om grotere projecten waarbij Eurocol-producten worden gebruikt.

William Mauer 3

1. Forbo Eurocol Project Garantie

Voor het verstrekken van een Forbo Eurocol Project Garantie op tegellijmen (hechting) en producten voor het Natte Ruimten Systeem (waterdichtheid), is het van belang dat u deze projecten tijdig bij ons aanmeldt. Hiervoor geldt: minimaal één week voor aanvang, zodat uw Technisch-commercieel adviseur vooraf een verwerkingsadvies kan opstellen. Deze adviseur komt dan tijdens de uitvoering van de werkzaamheden een of meerdere keren het werk inspecteren. Zodra uw project klaar is en u aan alle voorwaarden hebt voldaan, kunt u het projectgarantiecertificaat bij ons aanvragen. Een Forbo Eurocol Project Garantie geldt voor woningbouwprojecten vanaf circa tien woningen en/of utiliteitsbouwprojecten vanaf >500 m² wand- en/of vloertegelwerk.

2. Eurocol Verzekerde Project Garantie

Met de Eurocol Verzekerde Project Garantie biedt u zekerheid aan uw opdrachtgever doordat het project bij een verzekeringsmaatschappij wordt ondergebracht. Met deze projectgarantie bent u dus aantrekkelijker voor uw opdrachtgever en vergroot u de kans op het binnenhalen van een opdracht. Naast de combinatie van uw vakkennis en kwaliteit, biedt u de klant met deze garantie altijd de zekerheid van een aanspreekpunt. Zelfs wanneer uw bedrijf onverhoopt stopt. In dat geval kan uw klant namelijk rechtstreeks bij Forbo Eurocol terecht, want de garantie op onze producten en adviezen blijft ook dan ongewijzigd van kracht.

Uw voordelen van Eurocol Verzekerde Project Garantie op een rijtje:
• Extra zekerheid voor u en uw klanten
• Meer kans op het binnenhalen van een opdracht
• U weet zich gesteund door Forbo Eurocol bij een technisch probleem
• 5 tot 10 jaar garantie, afhankelijk van de toegepaste producten
• U heeft geen eigen risico en betaalt geen verzekeringspremie!

3. Forbo System Solutions Garantie

Hiervoor geldt dat bij het project producten van Forbo Flooring worden aangebracht in combinatie met producten van Forbo Eurocol.

Uw voordelen van Forbo System Solutions Garantie op een rijtje:
• Vanaf 300 m² verzekerd met unieke Forbo Totaal Garantie van vijf jaar
• Forbo Flooring is uw enige aanspreekpunt
• Bij problemen altijd binnen vier weken een oplossing
• Kosteloos een schriftelijk projectadvies op maat
• Eenduidig offertes aanvragen mogelijk
• Forbo Flooring controleert de werkzaamheden tijdens de installatie van de vloer

Tot slot
In alle gevallen staan wij in voor de goede kwaliteit en samenstelling van onze Eurocol-producten. Mochten zich in de praktijk onverhoopt toch problemen voordoen, dan zullen we dit uiterst serieus onderzoeken. Blijkt hieruit dat de problemen voortkomen uit een kwalitatieve tekortkoming van het product, dan doen wij er alles aan om dit naar uw tevredenheid op te lossen, zoals u van ons gewend bent!

FSS