Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utdanning – Møbler og vegger

Design og funksjonalitet

Møbellinoleum

Forbos «opp fra gulvet»-produkter

Tanken på å bruke linoleum andre steder enn på gulvet er kanskje ikke den første som faller deg inn. Vi bruker imidlertid en spesiell type korklinoleum på vegger og møbellinoleum på skriveflater og bord.

Møbler og vegger er viktige elementer på en skole og krever stimulerende design og slitestyrke. Forbos «opp fra gulvet»-produkter kan være den perfekte løsningen til alt fra å vise elevenes fremragende arbeider på Bulletin Board vegglinoleum til å skape en varm og innbydende innredning i klasserommet med Furniture Linoleum Desktop møbellinoleum.

Møbellinoleum viser ikke fingermerker. Merker etter tegnestifter på oppslagstavlen lukkes når stiftene fjernes

Produkter som skal brukes:

 • Bulletin

  Bulletin Board

  Et helt naturlig materiale

  Bulletin Board

  Vår fornyede Bulletin Board linoleum til oppslagstavler er en praktisk, enkel løsning når man vil samle og utveksle synspunkter og ideer der folk planlegger, skaper og møtes. Bulletin Board er et helt naturlig materiale som kan brukes på innrammede eller monterte oppslagstavler eller rett på veggen. Overflaten er taktil og fargerik og skaper et dekorativt innslag i rommet.

 • Furniture linoleum

  Møbellinoleum

  Eleganse og slitestyrke

  Møbellinoleum

  Forbo Møbellinoleum er et naturlig overflatemateriale som setter prikken over i-en på fine interiørartikler som pulter, krakker, skap, dører og montasjer. Furniture Linoleum er kjent for sin eleganse og slitestyrke, og utstråler høy kvalitet og finesse. Den matte overflaten og varme, myke strukturen gjør det til en unik overflateløsning.