Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utdanning – Bibliotek

Holde støyforurensningen på et minimumsnivå

Bibliotek

Akustiske områder

Akustiske egenskaper og gulvdesign spiller en vesentlig rolle i forelesningssaler og biblioteker der elevenes/studentenes konsentrasjon er avgjørende. Forbo kan tilby en løsning som holder støyforurensningen på et minimum, og tilbyr duse farger og mønstre som kan hjelpe elevenes konsentrasjon om skolearbeidet.

Velg et gulv som:
● Holder støyforurensningen på et minimumsnivå
● Skaper en inspirerende atmosfære som fremmer konsentrasjon

Den beste måten å dempe lyd på, er å gå til kilden. Det er derfor akustiske gulv er avgjørende for å redusere støynivået i bygninger.

Produkter som skal brukes:

 • Sarlon Acoustic Nuance

  Akustiske gulvbelegg

  Skru ned volumet

  Akustiske gulvbelegg

  Lyd kan virke negativt inn på menneskekroppen og forårsake søvnforstyrrelser, stress og hodepine. Akustiske gulv spiller en viktig rolle når det gjelder å redusere støynivået i bygninger. Forbo Flooring er spesialist på akustiske gulv, med mer enn 30 års erfaring. I vårt utvalg av robuste akustiske gulv finner du linoleum- og vinylbelegg med trinnlydreduksjon på opptil 19 dB.

 • Flotex Naturals

  Flotex

  Sterkt og hygienisk

  Flotex

  Flotex er et unikt tekstilgulvbelegg som kombinerer det robuste gulvets slitestyrke og holdbarhet med teppegulvets kvalitet, varme og komfort. Flotex er et sterkt og hygienisk gulv, og siden det er helt vanntett, er det også det eneste tekstilgulvet som virkelig tåler å vaskes.

 • Tessera

  Tessera

  Prima ytelse

  Tessera

  Tessera teppefliser er kjent for sin estetiske styling og enestående ytelse i de mest krevende, sterkt trafikkerte miljøene. Vi tilbyr Tessera teppefliser i en rekke varianter: luv med løkker, skåret luv, både løkker og skåret luv og retningsfrie fliser. Flotte designmuligheter for alle deler av bygningen!

 • Allura Decibel

  Allura Decibel

  Den nye standarden for akustisk LVT

  Allura Decibel