Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Utdanning – Inngangsmatter

Førsteinntrykket av en bygning

Coral Brush 5705 B

En ren skole begynner med inngangspartiet

Pleier elever eller studenter å ta seg tid til å tørke av føttene når de går inn i skole- eller fakultetsbygget? Sannsynligvis ikke, og det er derfor det er viktig å la verden utenfor forbli utenfor. Ved å stanse smuss og fuktighet i inngangspartiet kan rengjøringskostnadene reduseres med opptil 65 %, gulvene innenfor blir beskyttet, og potensialet for å skli reduseres betraktelig. Med våre Nuway- og Coral-serier tilbyr Forbo både stive inngangsmatter og inngangsmatter i tekstil.

Velg et gulv som:
● Er lett å rengjøre
● Reduserer fall og skliuhell
● Beskytter gulvene innenfor

Ved å stoppe opptil 95 % av smuss og fuktighet som blir trukket inn, kan våre Coral inngangsmatter forlenge gulvenes levetid, gi atskillig lavere rengjøringskostnader og redusere risikoen for skliuhell.

Produkter som skal brukes:

 • Coral Brush

  Coral inngangsmatter

  De første skrittene for å ta vare på bygningen

  Coral

  De første skrittene for å ta vare på bygningen. Ved å stoppe opptil 95 % av smuss og fuktighet som blir trukket inn, kan våre Coral inngangsmatter forlenge gulvenes levetid, gi atskillig lavere rengjøringskostnader og redusere risikoen for skliuhell. Med nesten 50 års erfaring tilbyr Forbo Coral deg den beste løsningen for inngangspartiet.

 • Nuway

  Nuway inngangsmatter

  Et prima førstelinjeforsvar

  Nuway

  Intet inngangsparti er for stort, for lite eller for vanskelig utformet for Nuway stive inngangsmatter. Intet trafikknivå er for belastende og intet smussnivå for høyt. Uansett hvilken type stivt konstruert system du ser for deg, kan Nuways erfarne salgsteam og teknikere veilede deg frem til en skreddersydd løsning som passer perfekt for dine behov. Nuway tilbyr et stort utvalg av stive enkelt- og dobbeltsidige matter som lages på bestilling og gir et prima førstelinjeforsvar mot smuss og fuktighet inne i bygningen.