Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Klimapositiv
Marmoleum

uten kompensasjon

Scroll videre for å oppdage mer

Hva er klimapositiv?Klimapositiv (også karbonnegativ) indikerer den aktiviteten som utføres for å oppnå netto null-karbonutslipp for å skape en miljøgevinst, ved å fjerne ytterligere karbondioksid fra atmosfæren. Med andre ord, redusere mer CO2-utslipp enn du produserer.

Marmoleum er unikt fordi det har opptak av CO2 i selve produktet. Fotosyntesen til alle plantene som brukes i Marmoleum fører til et CO2-opptak som er større enn CO2-utslippet som skyldes transport og produksjonsprosessen. Derfor er Marmoleum klimapositivt (eller karbonnegativt) fra vugge til port.

Det bærekraftige gulvvalget

Det veide gjennomsnittet av vårt Marmoleum produktspekter er klimapositivt (vugge til port) uten kompensasjon. Den kombinerer økologiske verdier med moderne design og gir et viktig bidrag til en bærekraftig verden.

Som sådan er Forbo Marmoleum det beste gulvvalget for ethvert bærekraftig interiør. Ved å bruke holdbare materialer i huset, kontoret, skolen, tog, sykehus eller butikk, kan du også bidra til et bedre miljø!

Oppdag våre Marmoleumgulv

100% transparent med EPD-er

For å bevise miljøvennligheten til vårt linoleumprodukt, bruker Forbo flere vurderinger. Den første er teknikken for livssyklusanalyse (LCA), som resulterer i en miljødeklarasjon for produktet (EPD).

Denne deklarasjonen, som er transparent og tredjepartsbekreftet, er basert på en teknikk for å vurdere miljøpåvirkninger knyttet til alle stadier i et produkts liv, fra utvinning av råmaterialer gjennom materialbehandling, produksjon, distribusjon, bruk, reparasjon og vedlikehold, til endelig avhending eller resirkulering.

Mer informasjon om EPD, LCA og HPD


Gå direkte til Marmoleum EPD-er
Sirkulær Marmoleum
  • 100 %

    grønn elektrisitet fra sol og vind brukt i våre fabrikker

  • 65 t

    "take back" linoleum i 2023

  • 95

    prosjekter over 9 land som bruker Marmoleum, mottok vårt klimapositive sertifikat

Spørsmål?

Kontakt oss