Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo vloeren - Waar te zien?

Showrooms

  • Marmoleum modelwoning styled by vtwonen
  • Forbo Gallery Coevorden
  • Marmoleum modelwoning styled by vtwonen
  • Marmoleum modelwoning styled by vtwonen
  • Forbo Gallery Coevorden

Modelwoning Assendelft

Om de gezondheid en veiligheid van ons allemaal te kunnen garanderen, vraagt het bezoek nog wel wat aanpassingen en regels.
Lees hier onze bezoekersvoorwaarden alvast door.

Zonder afspraak langskomen kan helaas nog niet. Wij vragen je daarom eerst een afspraak te maken via dit formulier. Je hebt 1,5 uur de tijd om inspiratie op te doen, vragen te stellen en vrij rond te kijken in onze modelwoning.

Op zoek naar een Marmoleum vloer?

Kom dan voor inspiratie, professioneel advies en een lekker kopje koffie naar onze Marmoleum Modelwoning in Assendelft!
De verschillende kamers van onze Marmoleum modelwoning zijn in diverse stijlen ingericht door de stylisten van vtwonen. In elke kamer ligt een andere kleur Marmoleum op de vloer, zodat je zelf kunt ervaren hoe veelzijdig en sfeervol Marmoleum is.

Een klein deel van de expo is ingericht voor onze consumentencollecties Allura, Novilon en Coral entreematten. Hier staan displays met grote stalen van circa 1x1 meter zoals deze ook bij onze woninginrichters / dealers te zien zijn. Voor inspiratie, advies en prijzen kun je dus ook altijd bij hen terecht. Klik onderaan deze pagina op onze dealerlocator en vind een dealer bij jou in de buurt.

Daarnaast zijn er van alle collecties gratis A4 stalen mee te nemen in je favoriete kleur(en) én zijn er adviseurs aanwezig om antwoord te geven op al jouw vragen.

Wat is er nog meer te zien?
De Forbo Expo is groot. Van bijna al onze verschillende Marmoleum collecties zijn er grote vlakken Marmoleum op de vloer te zien. Daarnaast staat er een maquette van onze fabriek, staan er vazen gevuld met Marmoleum grondstoffen, zijn er presentatiezuilen met projectvloeren en nog veel meer.

modelwoning

Forbo Gallery Coevorden

De Forbo Gallery in Coevorden is nog gesloten.