Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Sanitaire ruimtes

Sommige scholen kampen met geuroverlast in hun toiletten. Dit probleem ontstaat onder andere doordat urine in de voegen of de vloer trekt. Kies dan voor sanitair vinyl met een speciale toplaag en nare luchtjes behoren tot het verleden.

step

Belangrijkste vereisten

Wanneer u op zoek bent naar een vloer voor een sanitaire ruimte, zoals een toilet of badkamer, dan zijn dit de belangrijkste elementen om rekening mee te houden.

Kies voor een vloer:
● met een zeer goede anti-sliplaag, die ook als de vloer nat of vochtig is, zijn stroefheid behoudt
● eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is
● die bestand is tegen de constante inwerking van vocht, urine en schoonmaakmiddelen
● met een volledig gesloten oppervlak, zodat geuroverlast tot het verleden behoort

Surestep Original 17252-17280-17298

AANBEVOLEN COLLECTIES VOOR SANITAIRE RUIMTES

Step

Step antislip vinyl

De Step collectie van Forbo omvat een uitgebreide serie antislip vloeren die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Alle producten in de Step collectie voldoen of overtreffen de eisen van de Europese normen en de Britse Health and Safety Executive (HSE).

De verschillende lagen in alle Step producten, zorgen samen voor uitstekende prestaties. De compacte, gekalanderde rug zorgt ervoor dat hoge belastingen geen probleem zijn en de indrukbestendigheid zeer goed is. Deze rug bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal, wat zorgt voor een goed milieuprofiel. De glasvliesdrager vormt het hart van het product en geeft Step haar hoge dimensiestabiliteit.

Bekijk de collectie