Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeren voor gymzalen en sporthallen

Veilig naar de beste prestaties

Vloeren in sporthallen en gymzalen hebben nogal wat te verduren, van spelen tot professionele topsport en van gebruik als examenlokaal tot plek voor het eindfeest. Onze Marmoleum Sport is de nummer één keuze in sportvloeren.

Marmoleum_Sport_Sporthalle_Bad_Wildu

Belangrijkste vereisten

Wanneer je op zoek bent naar een vloer voor een sport- of gymlokaal, dan zijn dit de belangrijkste elementen om rekening mee te houden.

Kies voor een vloer die:
● die voldoet aan de Europese EN 14904 norm
● vriendelijk is voor de gewrichten en de kans op
spiervermoeidheid en overbelasting verkleint
● eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is
● duurzaam en slijtvast is

sport gym

AANBEVOLEN COLLECTIES VOOR GYMZALEN

sport

Marmoleum Sport, de innovatieve sportvloer

Een sportvloer moet altijd veilig zijn en voldoen aan de sportieve eisen. Of het nu korfbal, volleybal, voetbal, gymnastiek of streetdance is, voor Marmoleum Sport maakt het niet veel uit. De toplaag garandeert een goede prestatie op het gebied van anti-slip en glijden, de lichtreflectie en indrukgevoeligheid.

Het gebruik van zware verrijdbare toestellen of hulpmiddelen is geen probleem voor Marmoleum. Het morsen met sportdrank of eten is geen enkel punt, het geen invloed op de sportvloer en is eenvoudig te verwijderen. De extreme duurzaamheid van linoleum garandeert ook na vele jaren intensief gebruik een topprestatie. Een goed schoonmaak- en onderhoudsprogramma zorgt dat de vloer er jaar in jaar uit mooi uit blijft zien en altijd klaar is voor de volgende wedstrijd.

Bekijk de collectie