Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeren voor gangen en hallen

Gang

Kleur, licht, akoestiek, het heeft allemaal invloed op het leerproces en het aandachtsniveau van leerlingen in de klas. Forbo biedt vloeren met de juiste eigenschappen en sfeer. Onze vloeren zijn duurzaam en dragen bij aan een goed binnenklimaat.

ksiazenice-poland

Belangrijkste vereisten

Wanneer je op zoek bent naar een vloer voor een klas- of leslokaal, dan zijn dit de belangrijkste elementen om rekening mee te houden.

Kies voor een vloer die:
● een inspirerende sfeer biedt die concentratie bevordert
● eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is
● duurzaam en slijtvast is
● bijdraagt aan een gezond binnenklimaat

Denk ook aan goede stoelpootbeschermers!

Classroom

AANBEVOLEN COLLECTIES VOOR HALLEN EN GANGEN

Marmoleum Real 3173

Marmoleum, de duurzaamste keuze

Marmoleum, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen, is sinds jaar en dag DE vloer voor het onderwijs. Het is de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is CO2 neutraal en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kies je voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud. Onze nieuwe Marbled collectie bevat 21 kleuren die extra vuilverhullend zijn. Dat is handig! Niet alleen zand, stof en vuil zijn minder zichtbaar, ook krasjes en loopsporen vallen minder op.

Ook verkrijgbaar in een Decibel variant met akoestiekverbeterende eigenschappen.
Bekijk de collectie

Flotex textiele vloerbedekkingen

Flotex is een unieke textiele vloerbedekking die de sterkte, duurzaamheid en facilitaire voordelen van een vlakke veerkrachtige vloerbedekking combineert met de warmte, comfort en akoestiek van tapijt. Daarnaast biedt Flotex veiligheid door een zeer hoge slipvastheid.

De nylon vezels absorberen niet alleen het geluid en geven een prettig gevoel van comfort, ze sluiten ook (fijn)stof en allergenen in die anders blijven zweven in de lucht. Door de bijzondere constructie is Flotex beschermd tegen schimmel en nare luchtjes, Flotex blijft mooi en na goed reinigen ziet Flotex er weer als nieuw uit.
Flotex en Marmoleum hebben de prestigieuze "Seal of Approval" ontvangen van Allergy UK.

Bekijk de collectie

flotex klaslokaal
Aldinga children centre - eternal digital print

Eternal Projectvinyl

De Eternal vinylcollectie van Forbo combineert de uitstraling van natuurlijke materialen met kleurrijke designs en exclusieve, digitaal geprinte dessins.

Forbo gelooft in ‘creating better environments’. Bij de productie van Eternal gebruiken wij dan ook uitsluitend groene stroom. Al onze processen zijn afgestemd om de maximale hoeveelheid gerecycled materiaal te kunnen gebruiken in onze producten. Bovendien wordt Eternal met vooruitstrevende, ftalaatvrije technieken geproduceerd.

Eternal vinyl is ook verkrijgbaar in een Decibel variant met akoestiekverbeterende eigenschappen.

Bekijk de collectie

Marmoleum onto the Wall

In het onderwijs en de zorg zijn beschadigde en vervuilde wanden vaak een doorn in het oog en zorgen voor hoge onderhoudskosten. Marmoleum Onto the Wall zorgt niet alleen voor bescherming van de muur maar is ook decoratief en kleurrijk.

Marmoleum Onto the Wall is uitgebreid getest en voldoet aan alle eisen die aan wandbekleding worden gesteld, waaronder de strenge brandveiligheidseisen.

Forbo biedt met Marmoleum Onto the Wall een totaaloplossing voor zowel wand als vloer.

Bekijk de collectie

onto the wall
Bulletin Board

Bulletin Board

Bulletin Board is gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen. De kracht en stevigheid maken Bulletin Board het ideale materiaal voor prikborden, mededelingsborden en andere oppervlakten waar ideeën en informatie worden uitgewisseld.

Het bordmateriaal behoud zijn grip en verkruimelt niet zoals traditionele prikborden, de gaatjes sluiten zich nadat de punaises zijn verwijderd.

Bulletin Board trekt geen stof aan en is bacteriostatisch. Dit maakt het een praktische en hygiënische toepassing in klaslokalen.

Bekijk de collectie