Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheidszorg - specialistische ruimtes

Een veeleisende ruimte

Sphera SD 550000 white | SD 550036 water

Gespecialiseerd type vloerbedekking

Voor ruimtes die een meer gespecialiseerd type vloerbedekking vereisen, zoals bescherming tegen elektrostatische ontlading (ESD) of verhoogde slipweerstand, heeft Forbo een aantal collecties die voldoen aan de allerhoogste normen.

Een veeleisende ruimte
In gevoelige ziekenhuisruimtes, zoals operatiekamers, intensive care-afdelingen en diagnostische faciliteiten, worden hoge eisen gesteld aan de vloerbedekking. Het moet niet alleen voldoen aan strenge hygiënevoorschriften om ziekenhuisinfecties te helpen voorkomen, het moet ook aantonen dat het voldoet aan alle noodzakelijke veiligheidseisen. En het allerbelangrijkste: het moet elektrostatische ontladingen voorkomen, aangezien deze storingen of zelfs uitval kunnen veroorzaken in zeer gevoelige medische apparatuur.

De hoogste hygiënenormen
Colorex voldoet aan al deze eisen. Dankzij de geleidende eigenschappen kunt u de negatieve effecten van een opeenhoping van statische elektriciteit vermijden. Tegelijkertijd houdt het compacte oppervlak bacteriën en schimmels tegen, waardoor u kunt voldoen aan de hoogste hygiënenormen.

Elektrostatische ontlading, antislip en hygiënisch

Products to use:

 • Colorex ESD & Cleanroom Vloerbedekking

  ESD & Cleanroom Vloerbedekking

  Beheers statische ontlading

  ESD & Cleanroom vloerbedekking

  Uw technologie beschermen. Forbo Colorex en Sphera ESD & cleanroom-vloeren zijn geavanceerde technische vloerbedekkingen die specifiek zijn ontworpen om statische ontlading te beheersen in gevoelige ruimtes zoals cleanrooms, operatiekamers en de elektronica-industrie. We bieden verschillende collecties tegels (Colorex) en banen (Sphera SD | EC), elk met hun eigen specifieke eigenschappen.

 • Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex

  Bescherm uw apparatuur

  Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex is een linoleumvloerbedekking die aan hogere eisen voor elektrische geleidbaarheid voldoet. De elektrische weerstand is verbeterd tot <1-108Ω (in overeenstemming met EN1081).

  Dit zorgt voor persoonlijke veiligheid en beschermt apparatuur die gevoelig is voor statische elektriciteit, zoals computers en andere elektronische apparaten.