Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Gezondheidszorg - Entrees & Recepties

Eerste indruk van een gebouw

Cityhall Den haag

Een schone zorginstelling begint bij de ingang

Schoonloopsystemen spelen een belangrijke rol bij het risicobeheer en het onderhoud van een gebouw. Immers, vocht en vuil mogen het gebouw niet binnendringen. Het risico op uitglijden en struikelen moet verminderd worden, evenals de onderhoudskosten en de tijd die het onderhoud kost.

Het personeel is 24 uur per dag in beweging en de constante stroom van bezoekers betekent dat de entreezones behoorlijk tegen een stootje moeten kunnen; vuil en nattigheid kunnen via de receptieruimte verder het gebouw binnendringen. Dit kan niet alleen de vloerbedekking binnen beschadigen, maar ook onnodige gezondheids- en veiligheidsrisico's met zich meebrengen.

Kies een schoonloopsysteem dat:
• ervoor zorgt dat de vloer bij de ingang niet glad is.
• de vloer binnen beschermt.
• de schoonmaakkosten verlaagt.

6 meter Coral houdt tot 95% van het vuil en vocht tegen bij de ingang van een gebouw.

Te gebruiken producten:

 • Coral

  Coral Schoonloopsysteem

  De eerste stap om uw gebouw te beschermen

  Coral

  De eerste stap om uw gebouw te beschermen. Doordat ze tot 95% van het vuil en vocht tegenhouden, kunnen onze Coral-entreematten de levensduur van uw vloer verlengen, de schoonmaakkosten en het risico op uitglijden aanzienlijk verminderen. Met bijna 50 jaar ervaring biedt Forbo Coral u het beste schoonloopsysteem voor uw entree. Bekijk hieronder onze verschillende Coral-collecties.

 • Nuway Schoonloopsysteem

  Nuway Schoonloopsysteem

  Uitstekende eerste bescherming

  Nuway

  Geen enkel entreegebied is te groot, te klein of te ingewikkeld voor een Nuway schoonloopsysteem. Geen enkel verkeer is te zwaar en geen enkele mate van vervuiling is te hoog. Welk type technisch systeem u ook in gedachten heeft, de ervaren verkoopteams van Nuway kunnen u helpen bij het vinden van een oplossing die perfect op uw behoeften is afgestemd. Nuway biedt een breed scala aan enkel- en dubbelzijdige, op bestelling gemaakte matten die een uitstekende eerste bescherming bieden tegen het binnendringen van vocht en vuil in uw gebouw.