Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

De Rôner Apotheek

  • Rôner Pharmacy | Marmoleum Fresco
  • Grey and cream coloured Marmoleum floor in front of pharmacy counter
  • Rôner Pharmacy | Marmoleum Splash floor

René Kuipers, eigenaar van De Rôner Apotheek, is in zijn nopjes met de fantastisch nieuwe locatie in het nieuwe gezondheidscentrum in Roden. De apotheek is veel ruimer en efficiënter opgezet. De moderne, eigentijdse materialen die gebruikt zijn in de inrichting zorgen voor een mooie balans tussen warmte, transparantie en een professionele uitstraling, zonder daarbij de privacy uit het oog te verliezen. De balie, naar ontwerp van Verhoeven Architectuur & Interieur en gemaakt door Broers Interieurmakers, is de grote eyecatcher met de unieke privacy-schermen en de grote cijfers.

De sprankelende limoncello kleur uit onze Marmoleum Splash collectie in combinatie met het zachte grijs uit de Marmoleum Fresco dragen bij aan de gewenste ruime look & feel.

Architect Hans Verhoeven: "In overleg met Rene Kuipers heb ik 2 of 3 typen vloeren voorgesteld. Gekeken is naar prijs/kwaliteit verhouding in aanschaf, maar ook in onderhoud. We kwamen daarbij al vrij snel uit op Marmoleum. De kleur van de Fresco is gekozen om een aansluiting te maken met de rest van het centrum. Aangezien deze wat donkerder is, wilden we hier met een lichte vloer op aansluiten, ook om de privacyzone voor de balie duidelijk te maken voor de klanten. Gezien de meubels, waarbij weinig kleur is gebruikt, hebben we een vloer gezocht die licht is maar wel een sprankeling in kleur heeft. Een vloer met een eigen accent die tegelijkertijd goed bij het geheel aansluit."

Projectnaam De Rôner Apotheek
Locatie Roden
Interieurarchitect Verhoeven Architectuur & Interieur
Vloerenleverancier Abeln Projectstoffering
Fotograaf René van Dongen

Documenten

  • Document