Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum Roadshow

Let's get this show on the road!

Onze Marmoleum Roadshow is op weg naar een plek bij jou in de buurt. In augustus, september en oktober 2021 toeren wij met onze Marmoleum truck door Europa om je te laten zien waarom Marmoleum zo'n mooi en duurzaam product is.

Marmoleum Roadshow
Marmoleum Roadshow | CO2 neutral

Het Marmoleum verhaal per vrachtwagen

Een CO2-neutraal product promoten in een dieselwagen... tegenstrijdig, zeg je?

Welnu, het punt is: voor elke vierkante meter 2,5 mm Marmoleum die we produceren, vangen we 40 gram* CO2 op, cradle-to-gate. Rondrijden in een vrachtwagen die slechts 2 gram CO2 per km uitstoot (type Euro 5), komt erop neer dat elke 20 km van onze route wordt gecompenseerd met elke m² Marmoleum die wordt geproduceerd.

Bovendien liggen op de truck zonnepanelen die apparaten in het voertuig van stroom voorzien. En omdat we naar jou toe komen, zijn er geen reisbewegingen van klanten uit heel Europa die een beurs bezoeken of langskomen bij ons.

*bron: Marmoleum 2,5 mm EPD

Wat is er te zien?

De truck bootst een bezoek aan de Marmoleum productiefabriek na. Je krijgt alles te zien, van de grondstoffen die worden gebruikt om Marmoleum te maken tot het eindproduct dat in een droogkamer hangt. In dit station kan je het hele productieproces van de fabriek in VR volgen. Zo krijg je een beter inzicht in hoe Marmoleum wordt gemaakt met uitsluitend natuurlijke grondstoffen.

Er zijn verschillende interactieve schermen in de truck die de ontwerpeigenschappen van Marmoleum illustreren: speel met kleuren op het nieuwe kleurenwiel en maak een moodboard van ontwerpen en beelden die je inspireren. Je kan zelfs vloeren in verschillende settings visualiseren op de vloerplanner om een idee te krijgen van de uiteindelijke plaatsing. Ons ontwerpprincipe 'Dynamiek van een gebouw' wordt ook uitgelegd en verder uitgewerkt, waarbij bezoekers door een denkbeeldig gebouw worden geleid waarin de specifieke dynamiek naar voren komt.

Bovendien zullen de bezoekers van de roadshow bij een mediawand informatie en downloads kunnen krijgen over verschillende aspecten van Marmoleum als referentiemateriaal.

Marmoleum Roadshow | Marmoleum production station
Marmoleum Roadshow | impression
Marmoleum Roadshow | impression sample wall
collage

Leuk je te zien

De roadshow en onze Marmoleum truck zijn een ideale manier om onze gewaardeerde klanten weer persoonlijk te bereiken. Na 18 maanden van ontmoetingen achter beeldschermen, kijken wij er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten, je rond te leiden in de truck en te genieten van een kop koffie of een hapje op ons roadshow terras. Uiteraard zullen tijdens de roadshow alle lokale Covid-regels in acht worden genomen in een real-life setting. We hopen je daar te zien!