Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Architectencentra

Wilt u meer inspiratie opdoen op het gebied van vloeren?
Op de onderstaande locaties vindt u een overzicht van onze producten, waaronder stalenboeken, brochures en stalen. U kunt hier ook een afspraak met ons maken.

broeinest
broeinest

Broeinest Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam

Broeinest is dé ontmoetingsplek voor makers en bedenkers van fysieke omgevingen. Een plek waar je zowel kunt werken, de nieuwste materialen kunt ontdekken, je laten inspireren en je netwerk vergoten. Broeinest biedt diverse faciliteiten zoals een uitgebreide materialen bibliotheek met meer dan 2000 unieke materialen, flexwerkplekken, spreekkamers, ruimte voor brainstormsessies, een werkplaats met handgereedschap én een lasersnijder, workshops, ontbijtsessies en lezingen.
Ben je benieuwd naar de faciliteiten van Broeinest en wil je weten hoe je hier gebruik van kan maken? Neem dan contact op via info@broeinest.nl of kijk op www.broeinest.nl.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 08.00 tot 17.00 uur (weekenden en avonden in overleg).

Broeinest Amsterdam
Aambeeldstraat 10

Broeinest Rotterdam
Zomerhofstraat 71

Broeinest Eindhoven
Torenallee 45

Op 21 maart organiseert Forbo samen met Gispen en Broeinest Amsterdam het event 'Interieur 2030: samen circulair op weg.'

Architecten Showroom Amsterdam

Architecten Showroom Amsterdam is uw locatie voor de laatste trends, innovaties en kennis. 23 Internationale bedrijven zijn vertegenwoordigd op deze locatie op IJburg waar u kunt komen voor advies, inspiratie en stalenmateriaal. Wij geven antwoord op uw vragen en helpen u en uw opdrachtgever verder bij de ontwikkeling en inrichting van uw gebouw. Neem de tijd om te komen werken met en tussen alles wat u nodig hebt voor de realisatie van uw project. Alles op één locatie in een inspirerende omgeving.

Pedro de Medinalaan 1a
1086 XK Amsterdam
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag
van 09.00 tot 17.00 uur
info@architectenshowroomamsterdam.nl www.architectenshowroomamsterdam.nl

ASA