Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

0.36m² - Bulletin Board

Studio Plastique

Studio Plastique

Studio Plastique

Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen uitgenodigd om het op elke gewenste manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Studio Plastique gefotografeerd in de context van hun werkplek.

Studio Plastique kreeg de opdracht van MAD Brussels Fashion and Design Platform om hun nieuwe receptie te ontwerpen. Verschillende elementen van de balie zijn afneembaar, hercombineerbaar en mobiel zodat het object een veelvoud aan toepassingen kan vervullen. Voor het horizontale oppervlak van de balie heeft Studio Plastique gekozen voor Furniture linoleum.

Archibald en Theresa over zichzelf: Studio Plastique onderzoekt en ontwerpt contexten zoals grondstofcycli, productiemethoden, onze relatie tot de natuur en economische mogelijkheden, wat resulteert in empathische objecten en omgevingen.

Studio Plastique

Studio Plastique over hun prikbord

De wereld is bananen. Niets is universeler dan het eten van een banaan, maar wanneer men de fundamentele netwerken ervan blootlegt, verschijnen de complexe mondiale en lokale structuren die op economisch, ecologisch en sociaal vlak in het geding zijn.

Studio Plastique
Studio Plastique
Studio Plastique
Studio Plastique

Bulletin Board toegepast door Studio Plastique

Toegepast product: Bulletin Board - 2212 - Fresh Pineapple

Forbo Bulletin Board prikbord linoleum is het ideale materiaal voor prikborden, memoborden en alle andere oppervlakken waar ideeën en informatie worden uitgewisseld. Ons vernieuwde prikbord is:

• Het natuurlijke prikbord
• Veerkrachtig en flexibel
• Hygiënisch en bacteriostatisch
• Duurzaam en sterk
• Veelzijdig en kleurrijk
• Praktisch en eenvoudig
• Met respect voor het milieu

Ga direct naar 2212 - Fresh Pineapple

2212 - Fresh Pineapple