Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

0.36 m² - Bulletin Board

Voor ons 0,36 m² - Bulletin Board project hebben we een geselecteerde groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen uitgenodigd om het te gebruiken op elke gewenste manier. Klik op een onderstaand portret en bekijk het resultaat.

Creatievelingen

 • Noon Passama Portret: Nils Müller

  Noon Passama

  Noon Passama

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Noon Passama gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Anne Wagemaker

  Anne Wagemaker

  Anne Wagemaker

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Anne Wagemaker gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Tobias Brunner

  Tobias Brunner

  Tobias Brunner

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Tobias Brunner gefotografeerd in de context van zijn werkplek.

 • Buro Belen Portret: Boudewijn Bollmann

  Buro Belén

  Buro Belén

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Buro Belén gefotografeerd in de context van hun werkplek.

 • Maarten Spruyt Portret: Anouk van Kalmhout

  Maarten Spruyt

  Maarten Spruyt

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Maarten Spruyt gefotografeerd in de context van zijn werkplek.

 • Marijke Griffioen

  Marijke Griffioen

  Marijke Griffioen

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Marijke Griffioen gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Maarten Baptist

  Maarten Baptist

  Maarten Baptist

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Maarten Baptist gefotografeerd in de context van zijn werkplek.

 • Carole Baijings Portret: Inga Powilleit

  Carole Baijings

  Carole Baijings

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Carole Baijings gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Phil Procter Portret: Geisje van der Linden

  Phil Procter

  Phil Procter

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Phil Procter gefotografeerd in de context van zijn werkplek.

 • Isabelle Caltot

  Isabelle Caltot

  **Isabelle Caltot*

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Isabelle Caltot gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Wendy Plomp Portret: Wouter Koken

  Wendy Plomp

  Wendy Plomp

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Wendy Plomp gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Devon Ress

  Devon Ress

  **Devon Ress*

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Devon Ress gefotografeerd in de context van zijn werkplek.

 • Thomas Eurlings Portret: Herman de Winter

  Thomas Eurlings

  Thomas Eurlings

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Thomas Eurlings gefotografeerd in de context van zijn werkplek.

 • Studio WM

  Studio WM

  Studio WM

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Studio WM gefotografeerd in de context van hun werkplek.

 • Mae Engelgeer

  Mae Engelgeer

  Mae Engelgeer

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Mae Engelgeer gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Barbara Visser Portret: Jurre Rompa

  Barbara Visser

  Barbara Visser

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Barbara Visser gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Sander Plug

  Sander Plug

  Sander Plug

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van Sander Plug, gefotografeerd in zijn studio.

 • Nelson and Johnson overview

  Nelson & Johnson

  Nelson & Johnson

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van NELSON/JOHNSON (Ardash Nelson & Bobbie Johnson), gefotografeerd in hun studio.

 • Petra de Valk

  Petra de Valk

  Petra de Valk

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van Petra de Valk (oprichtster van Buro TEEP), gefotografeerd in haar studio.

 • Marijke Bruggink

  Marijke Bruggink

  Marijke Bruggink

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van assembly-line, gefotografeerd in haar studio.

 • Sjaak Hullekes

  Sjaak Hullekes

  Sjaak Hullekes

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van Sjaak Hullekes (oprichter van modemerk Hul le Kes), gefotografeerd in zijn studio.

 • Kevin Power

  Kevin Power

  Kevin Power

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van Kevin Power, gefotografeerd in zijn atelier.

 • Anne-Claire Petit

  Anne-Claire Petit

  Anne-Claire Petit

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van Anne-Claire Petit Accessoires, gefotografeerd in haar studio.

 • Mimi Berlin

  Mimi Berlin

  Mimi Berlin

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van Mimi Berlin, gefotografeerd in haar studio.

 • Portret Piet Paris

  Piet Paris

  Piet Paris

  Voor ons project van 0,36m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen uitgenodigd om het op elke gewenste manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van mode-illustrator Piet Paris gefotografeerd in de context van zijn werkplek.

 • Portret Satomi Minoshima

  Satomi Minoshima

  Satomi Minoshima

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Satomi Minoshima gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Portret Samira Boon

  Samira Boon

  Samira Boon

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Samira Boon gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Portret Studio Plastique

  Studio Plastique

  Studio Plastique

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen uitgenodigd om het op elke gewenste manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Studio Plastique gefotografeerd in de context van hun werkplek.

 • Portret Inga Powilleit

  Inga Powilleit

  Inga Powilleit

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen uitgenodigd om het op elke gewenste manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Inga Powilleit gefotografeerd in de context van haar huis/werkplek.

 • Portret Claire Vos

  Claire Vos

  Claire Vos

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen gevraagd dit op hun eigen manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Claire Vos gefotografeerd in het kader van haar werkplek.

 • Portret Mirella Sahetapy

  Mirella Sahetapy

  Mirella Sahetapy

  Voor ons project van 0,36 m² hebben we een selecte groep ontwerpers een Linoleum prikbord van 60 x 60 cm aangeboden en hen uitgenodigd om het op elke gewenste manier te gebruiken. Deze post is de bijdrage van Mirella Sahetapy gefotografeerd in de context van haar werkplek.

 • Croisements overview

  Croisements

  Croisements

  Voor ons 0,36 m²-project gaven we een geselecteerde groep creatieve ontwerpers een linoleum prikbord van 60 x 60 cm waarmee ze zich helemaal mochten uitleven. Deze post is de bijdrage van Croisements, gefotografeerd in hun studio.