Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Covid-19 - 1,5 meter beleid

Snelle oplossingen voor zonering

De anderhalve-meter-samenleving is voorlopig nog een feit. Hoe zorg je ervoor dat de anderhalve meter afstand voor jouw werknemers goed wordt gehandhaafd? Wij adviseren je graag over herindeling van de werkplek door tijdelijke of vaste zonering.

Social distancing

Intro

Om de verspreiding van het virus te beperken en de gezondheid en veiligheid van onze klanten, zakenpartners en werknemers zoveel mogelijk te beschermen nemen wij onze verantwoordelijkheid op alle fronten. Ons bedrijf houdt zich strikt aan de regels van de overheid en de lokale gezondheidsautoriteiten in alle landen waar wij zaken doen.

Social distancing hoort op dit moment bij ons leven. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich veilig voelt in zijn werkomgeving hebben wij nieuwe oplossingen en producten ontwikkeld. Voor inspiratie en advies over de rol van vloeren in het creëren van voldoende afstand, staan wij graag voor je klaar.

Onze afdeling Customer Services én onze populaire 24/7 forbOnline-service ondersteunen je in alle gevallen met de doorgang van jouw project. Heb je vragen of specifieke wensen, neem dan contact op met jouw accountmanager.

Afstand houden

De meeste winkels zijn weer geopend, restaurants en hotels mogen weer gasten ontvangen, met strikte inachtneming van de hygiënevoorschriften. Om de voorgeschreven afstand tussen de klanten te bewaren, hebben veel winkels tijdelijke markeringen op de vloer aangebracht. Dit is misschien nuttig voor nu, maar het is niet echt een permanente oplossing. De schoenzolen van duizenden klanten vernietigen de markeringen snel, waardoor ze onbruikbaar worden.

Als je denkt aan oplossingen op lange termijn, kunnen afstandsmarkeringen van Marmoleum, Vinyl of Flotex ook direct worden verwerkt in de planning en het ontwerp. De materialen worden ter plaatse individueel gesneden en stevig in de vloer geïntegreerd. Ze zijn robuust, eenvoudig te reinigen en hebben in het geval van Marmoleum zelfs een antibacteriële werking.

Marmoleum Way finding

Er is veel informatie te vinden over de anderhalve-meter-economie en de aanpassingen die in de kantoren, het onderwijs, de zorg, hotels, restaurants etc. nodig gaan zijn. Wij gaan hierover graag met je in gesprek.

Oplossingen

Vloeroplossingen

Zoals gezegd, blijft de anderehalve meter afstandsregel voorlopig cruciaal en onderdeel van ons leven.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig blijft en zich makkelijker aan deze regel houdt, hebben we een aantal nieuwe producten en oplossingen ontwikkeld. Denk hierbij aan bewegwijzering in de vloer en het aangeven van zones door verschillende producten en kleuren met elkaar te combineren. Zo word je er constant en visueel aan herinnerd hoe je voldoende afstand kunt houden en hoe je op gepaste afstand door het gebouw kunt bewegen. Deze oplossingen zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog en dragen bij aan een gezonde en prettige werkomgeving.


Duidelijkheid begint bij de entree

Een Coral schoonloopmat met print is een uitstekend middel om helder en snel met bezoekers te communiceren. Direct bij de entree breng je een duidelijke boodschap. Er zijn 4 standaard opmaken ontwikkeld voor een mat van 115 x 80 cm (inclusief vinylrand). Liever een mat met een eigen logo of ontwerp? Ook dat is mogelijk.

De voordelen van een geprinte entreemat:
• Uitstekende visuele kwaliteit en heldere, aantrekkelijke kleuren
• Perfect voor ingewikkelde ontwerpen met meerdere kleuren
• Blijft vlak op de vloer liggen door de zware vinylrug
• Lange levensduur en hoge weerstand tegen zonlicht.
• Uitstekende prestaties in het opvangen van inloopvuil.

Deze speciaal ontworpen entreematten hebben een duidelijke boodschap die mensen eraan herinnert afstand te houden. De veiligheid en gezondheid van iedereen staat voorop, alleen samen houden wij Corona onder controle daarom bieden wij de deze 4 ontwerpen aan voor een speciale prijs zonder winstoogmerk.

Interesse? Neem contact op met onze afdeling Customer Services

Coral Logo entrance mats

Bewegwijzering in tapijttegels

Zowel onze Tessera Layout and Outline tapijttegelcollectie als onze Flotex tegelcollectie lenen zich uitstekend voor het gebruik van bewegwijzering in de vloer. Je kiest eenvoudigweg een achtergrondkleur voor de tegel en een contrasterende kleur voor de pijl.

Arrows in Carpet Tiles

Bewegwijzering in vinyl

Heb je al een vinylvloer en wil je daar bewegwijzering in aanbrengen. Dat kan! Losse vinylpijlen zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Laat ons weten wat jouw wensen zijn. Samen vinden wij de juiste combinatie.

Arrows in Resilient Sheet

Allura Cirkels

De cirkelvormige tegels uit onze nieuwe Allura Material collectie zorgen voor extra designmogelijkheden. Dit zijn tegels van 50 x 50 cm waar een cirkel van Ø40 cm uit is gestanst. Zowel de cirkels als de uitgesneden tegels kunnen gebruikt worden om te mixen en matchen met de andere cirkeltegels uit de collectie. Zo ontstaat niet alleen een vrolijk patroon maar activeert ook het onderbewuste in het houden van afstand. Handig in openbare ruimtes waar wachtrijen ontstaan.

Allura circels

Digitaal geprint vinyl

Zoek je een vloer waarmee je je kunt onderscheiden? Een vloer die volledig voldoet aan jouw wensen en die je helemaal zelf kunt ontwerpen? Denk aan een loper met daarop specifieke informatie die je zo duidelijk aan je medewerkers of klanten overbrengt. Of een groot stuk geprint vinyl met daarop nog even de regels uitgelegd in pictogrammen. De mogelijkheden zijn eindeloos met digitaal geprint vinyl.

Digitale print is beschikbaar in Eternal projectvinyl en Step antislipvinyl. Beiden zijn leverbaar in banen van 2 of 4 meter breed. Ook pijlen en cirkels zijn hierop eenvoudig te printen.

Meer informatie over digitale printmogelijkheden
vind jehier

Digital printed vinyl

Flotex Vision digital print

Flotex is met meer dan 70 miljoen vezels per vierkante meter uitermate geschikt voor bedrukking. Hierdoor kunnen levendige ontwerpen en levensechte beelden in hoge fotoresoluties worden geprint. Alle gewenste kleurschakeringen, tinten en schakeringen kunnen worden bereikt. Flotex Vision is ideaal voor het drukken van pijlen, cirkels of andere vormen om mensen aan te moedigen afstand tot elkaar te houden.

Flotex Vision

Marmoleum Aquajet

Wil je echt iets unieks dat ook nog eens heel duurzaam is en een lange levensduur heeft? Kies dan voor Marmoleum Aquajet. Met onze Aquajet techniek maken we de meest nauwkeurige en gedetailleerde vloerontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos, bedrijfslogo's, een kunstwerk maar ook hier kun je weer kiezen voor pijlen en cirkels die ervoor zorgen dat je onbewust 1,5 meter afstand houdt.

Marmoleum Aquajet

Fast Flooring

Slim, snel en succesvol. Fast Flooring is Forbo's collectie van lijmvrije vloeren, zowel klik als losliggend. Van entree tot kantoor, voor elke ruimte en in elk formaat heeft Forbo een lijmvrije oplossing. Fast Flooring is snel en makkelijk te installeren en daardoor een uitstekende vloerkeuze voor tijdelijke ruimtes, zoals bijvoorbeeld in ziekenhuizen, winkels of kantoren.

Bij Forbo denken wij graag mee met je mee. Met Fast Flooring vernieuw je je interieur in een oogwenk. Handig voor winkels en bedrijven, want de zaak kan direct weer open: tijd is geld! Maak je keuze uit banen, tegels of stroken en installeer 'm zonder lijm op de bestaande vloer. Met onze flexibele loslegvloeren Allura Flex, Allura Click, Allura Ease, Allura Puzzle, Allura Colour Plus, Modul’Up en Coral Click geef je elk interieur snel de gewenste facelift en ben je verzekerd van een veilige, ijzersterke vloer.

Fast flooring logo

Inspiratie

Contact

Online consult

Hoewel thuiswerken veel positieve kanten kent, zoals minder reistijd, meer productiviteit en een betere werk-privé balans heeft het als negatieve kant dat het lastig is elkaar live te ontmoeten, terwijl het juist belangrijk is om met elkaar in gesprek te blijven. Daarom bieden wij onze zakelijke klanten en consumenten de mogelijkheid tot een online adviesgesprek met één van onze vloerexperts.

Er zijn verschillende adviesgesprekken mogelijk:
- Advies over de juiste productkeuze voor jouw ruimte,
- Advies over de technische aspecten van onze vloeren
- Tips en tricks voor het combineren van onze producten in één project

Onze vloerexperts zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag en in overleg ook in de avonduren.

Een afspraak is gratis en vrijblijvend. Plan je afspraak via het afspraakformulier

Online consult

Anti-virale eigenschappen

marmoleum