Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vinyylilankut ja -laatat

Allura Ease

Allura Ease on täysin kelluvasti asennettava vinyylilankku, joka tarjoaa nopean lattiaratkaisun ilman tilojen käyttökatkoa. Allura Ease lankut ja laatat ovat helppo asentaa ilman liimaa ja ne ovat myös helppo irrottaa, uudellenkäyttää ja kierrättää.

Erinomaisen mittapysyvyyden ja tuotteen rakenteen ansiosta lattia voidaan asentaa täysin uivasti. Allura Ease sisältää 18 puu- ja betonikuosia, jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin.

  • Allura Ease
  • Allura Ease
  • Allura 63406 bleached timber
    Allura Ease -mallisto

    Allura Ease

    Allura Ease on täysin uivasti asennettava vinyylilankku, joka tarjoaa nopean lattiaratkaisun ilman tilojen käyttökatkoa. Allura Ease lankut ja laatat ovat helppo asentaa ilman liimaa ja ne ovat myös helppo irrottaa, uudellenkäyttää ja kierrättää.

Allura Ease -mallisto

Allura Ease -mallisto

Allura Ease on täysin kelluvasti asennettava vinyylilankku, joka tarjoaa nopean lattiaratkaisun ilman tilojen käyttökatkoa. Allura Ease lankut ja laatat ovat helppo asentaa ilman liimaa ja ne ovat myös helppo irrottaa, uudellenkäyttää ja kierrättää.

Erinomaisen mittapysyvyyden ja tuotteen rakenteen ansiosta laatat pysyvät tasaisena.

Allura Ease sisältää 18 puu- ja betonikuosia, jotka soveltuvat moniin eri käyttökohteisiin. Mallisto sopii erinomaisesti mm. toimistoihin ja myymälöihin ja kaikkialle mihin tarvitaan nopeaa asennusta tai väliaikaista lattiaratkaisua vahingoittamatta aluslattiaa.

Allura Ease -mallistoa on saatavana 48x48 cm kokoisina laattoina sekä 150x24 cm ja 120x19 cm kokoisina lankkuina, joiden kokonaispaksuus on 5 mm ja kulutuspinnan paksuus on 0,7 mm.

Allura Ease loose lay tiles

Löydä oikea Allura-mallisto

Jokainen kohde on erilainen ja asettaa omat vaatimuksensa lattialle. Tämä voi johtua aluslattiasta tai kulutuksesta. Myös asennustaidot tai kohteen koko vaikuttavat lattian valintaan. Yksi asia on varma: meillä on oikea tuote valikoimassamme.

Klikkaa alla olevia kuvia nähdäksesi mikä Allura-mallisto sopii kuhinkin kohteeseen.

Kuinka tilaat oikean tuotteen

Käyttötarpeet määrittävät, mikä tuote sopii parhaiten kohteeseen.

DR7 – Allura 0,70 mm kulutuspinnalla
DR5 – Allura 0,55 mm kulutuspinnalla
FL1 – Allura Flex 1,0 mm kulutuspinnalla
FL5 – Allura Flex 0,55 mm kulutuspinnalla
CL5 – Allura Click Pro 0,55 mm kulutuspinnalla
EA7 – Allura Ease 0,70 mm kulutuspinnalla
PZ7 – Allura Puzzle 0,70 mm kulutuspinnalla

Jokaisella tuotteella on oma värinumero kuten 63496. Lisää yllä oleva koodi värinumeron jälkeen, saadaksesi halutun version tuotteesta.

Esimerkki:
Jos haluat grey waxed oak -kuosin Allura Flex -versiona 1,00 mm:n kulutuspinnalla, valitse grey waxed oak -värinumero 63496 ja lisää FL1 numeron perään: 63496FL1.

Allura 63420 burned oak | 63432 smoke cement

Rakkaudesta lattioihin

Allura - rakkaudesta lattioihin

Allura tehdään innolla ja osaamisella, se edustaa vinyylilaattojen uutta sukupolvea.

Tutkimme, miten ihmiset työskentelevät, elävät ja vuorovaikuttavat tämän päivän ympäristöissä. Yhdistämme rakennuksen muuttuneen dynamiikan tulevaisuuden trendeihin, innovoimme ja kehitämme tarjontaamme niin tuotteiden kuin designin osalta.

Ratkaisemme nykyisiä ja tulevia haasteita ja olemme kehittäneet ratkaisuja tärkeisiin kysymyksiin, kuten tilojen käyttökatkon lyhentäminen, lattiapäällysteiden uudelleenkäyttö ja vähäinen ympäristörasitus.

Suhtaudumme intohimolla designiin ja loputtomiin mahdollisuuksiin, joita voimme tarjota Alluran avulla ja yhdessä muiden Forbo-tuotteiden kanssa.

Työntekijämme ovat ylpeitä Allura-mallistostamme ja he haluavat kertoa työstään ja miten Allura-mallisto on saanut alkunsa.

Katso alla olevat videot kuudesta Forbon työntekijästä, jotka kaikki tekevät töitä Allura -vinyylilankkumalliston parissa.

Allura luxury vinyl tiles; the story of Arjen Roelofs

Kuvat & videot

Allura Ease kuvat & videot

Allura Ease koostuu Wood ja Material -mallistoista, jotka sopivat moneen eri käyttökohteeseen. Katso alla olevat kuvat ja inspiroidu Allura Ease -vinyylilankkujen mahdollisuuksista.

Tekniset tiedot

Allura Click technical specifications

Pakkauskoot

Pakkauskoot

• 120 x 19 cm lankut toimitetaan 10 kappaleen pakkauksissa (2,28 m²).
Lavalla 55 pkt / 125,4 m².
• 150 x 24 cm lankut toimitetaan 6 kpl pakkauksissa (2,16 m²).
Lavalla 56 pkt / 120,96 m².
• 48 x 48 cm laatat toimitetaan 10 kpl pakkauksissa (2,3 m²).
Lavalla 52 pkt / 119,6 m².