Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
slate -mallisto

Inspiraationa kiven luonnollinen kuvio. Marmoleum Slate esittelee ainutlaatuisen kohokuvioidun pinnan, joka lisää uuden ulottuvuuden Marmoleum-lattiapäällysteeseemme. Tuloksena on pinta, jossa yhdistyy kiven ajaton estetiikka ja linoleumin puhtaus.

Slaten ulkoasu on hienostunut ja viimeistelty; se leikittelee valon kanssa ja herättää huoneesi eloon. Kohokuviointi parantaa myös lattian liukastumisenesto-ominaisuuksia (R10).

Värivaihtoehdot

Marmoleum Slate

  Ympäristö

  Ekologinen ja kestävä

  97% luonnollisia raaka-aineita
  72% nopeasti uusiutuvia
  43% uusiomateriaaleja

  Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään
  Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat:

  ● pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy
  ● sertifioiduista metsistä saatava puujauho
  ● juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan

  Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

  Topshield2 on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum -lattiapäällysteissä. Topshield2 kestää kovaa kulutusta sekä ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on helppo puhdistaa ja vaatii kunnossapitoa entistä harvemmin.

  Marmoleum raw materials

  Tekniset tiedot

  Techn. specs. Marmoleum Solid

  NCS & LRV

  NCS & LRV

  Lataa tästä Marmoleum Solid NCS & LRV -koodit Marmoleum Solid LRV & NCS

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  Marmoleum Solid NCS & LRV

  Hoito-ohjeet

  Marmoleum floorcare

  Video

  Marmoleum Slate

  Red Dot Design Award

  Marmoleum Slate -mallistolle on myönnetty Red Dot Design Award 2017

  Uusi Marmoleum Slate -mallisto, luonnonläheinen kohokuvioitu linoleumi viidessä aidonnäköisessä kivikuosissa, on saanut Red Dot Design Award 2017 -palkinnon.

  "Marmoleum Slaten myötä Forbo loi satunnaiskuvioisen kohokuvioidun pintakerroksen minimalistiseen sävy sävyyn -marmorilinoleumiin, minkä pohjalta kehitettiin realistiset Slate-lattiapäällysteet."

  Lue lisää Red Dot Design Award -palkinnosta

  Reddot design award 2017