Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
cocoa -mallisto

Lisäämällä kaakaonkuoret perinteisiin Marmoleumin valmistusaineisiin olemme luoneet rakenteellisen ja esteettisen innovaation. Tuloksena on uusi ja jännittävä pintakuvio, joka on sekä luonnollisen näköinen että nykyaikaisen tuntuinen.

Kaakaon myötä syntyy elävä raerakenne, joka on raikas sekä moderni ja joka samalla myös piilottaa likaa.

Värivaihtoehdot

Marmoleum Cocoa

  Cocoa-mallisto

  Luonnollinen innovaatio

  Marmoleum-tehtaamme Alankomaissa sijaitsee De Zaanstreekin alueella, jossa tuotetaan ja jalostetaan paljon kaakaota. Tämä antoi meille inspiraation Cocoa-lattiapäällysteeseemme, joka koostuu kestävän kehityksen mukaisesta Marmoleum-lattiastamme, johon on sekoitettu kaakaopavun kuoria.

  Marmoleum Cocoa noudattaa kestävän suunnittelun visiotamme ja on ainutlaatuinen lisä linoleumilattiaamme. Kovat kaakaonkuoret ovat kaakaontuotannon jäännöstuote. Keräämme kuoret ja jauhamme ne hienoksi ja levitämme sitten Marmoleumiin. Kaakaonkuoret antavat lattialle ainutlaatuisen ulkonäön ja tuntuman.

  Marmoleum Cocoa -lattiat on kehitetty ja valmistettu kierrätettäväksi ja uudelleenkäytettäväksi samalla, kun ne sitovat hiilidioksidipäästöjä.

  Cocoa 3592 salted caramel_3590 meringue

  Kiertotalous

  Luonnollinen innovaatio

  Marmoleum Cocoa on CO2-neutraali ja kiertotalouden mukainen lattiapäällyste. Pienentämällä hiilijalanjälkeä ja lisäämällä kierrätysmateriaalin käyttöä, sitä voidaan käyttää yhä uudelleen.

  Marmoleum Cocoa on valmistettu 97 % luonnollisista ja uusiutuvista raaka-aineista. Näistä 43 % on kierrätysmateriaalia, joka on peräisin käyttöiän päättymisestä, asennusjätteistä ja eri toimialojen jätetuotteista.

  Kierrätysmateriaalista 33 % on kierrätettyä ennen ja/tai kulutuksen jälkeistä lattiamateriaalia. Kulutusta edeltävän ja jälkeisen jätteen välinen tasapaino vaihtelee asennusjätteen ja Back to the Floor -ohjelman kautta hankitun vanhan lattian saatavuuden vuoksi. Laadukkaan lattian varmistamiseksi kierrätysmateriaalimme on testattu terveys- ja turvallisuusstandardien mukaisesti ennen kuin käytämme sitä uudelleen uusissa lattioissamme.

  Marmoleum Cocoa -lattioiden tuotantoprosessi vähentää saastumista ja jokainen neliömetri, jonka voimme käyttää uudelleen sen sijaan, että lähettäisimme sen poltettavaksi lattian käyttöiän päätyttyä, säästää 1,8 kg CO2:ta.

  Marmoleum Cocoa - circular ready floor

  Esitteet

  Esitteet

  Löydät lisätietoja kaikista Marmoleum-mallistoistamme Marmoleum Magazinesta

  Lue Marmoleum Cocoa-esite:

  Kuvat & videot

  Marmoleum Cocoa kuvat & videot

  Inspiroidu kaakaokuoria sisältävästä linoleumilattiasta, jossa on jännittävä pintarakenne ja joka antaa luonnollisen ja nykyaikaisen ilmeen.

  Tekniset tiedot

  Cocoa 3586 indigo milk

  NCS & LRV

  LRV&NCS

  Yhteystiedot

  Cocoa 3584 white chocolate