Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

marmoleum
cocoa -mallisto

Lisäämällä kaakaonkuoret perinteisiin Marmoleumin valmistusaineisiin olemme luoneet rakenteellisen ja esteettisen innovaation. Tuloksena on uusi ja jännittävä pintakuvio, joka on sekä luonnollisen näköinen että nykyaikaisen tuntuinen.

Kaakaon myötä syntyy elävä raerakenne, joka on raikas sekä moderni ja joka samalla myös piilottaa likaa.

Värivaihtoehdot

Marmoleum Cocoa

  Ympäristö

  Ekologinen ja kestävä

  97% luonnollisia raaka-aineita
  72% nopeasti uusiutuvia
  43% uusiomateriaaleja

  Luonnollinen lattia, joka on luotu kestämään
  Marmoleum on valmistettu luonnollisista, uusiutuvista raaka-aineista ja se on ympäristöystävällisin joustava lattiapäällyste. Se ei sisällä ftalaatteja, pehmentimiä tai mineraaliöljyä. Sen valmistuksen tärkeimmät raaka-aineet ovat:

  ● pellavakasvin siemenistä saatava pellavaöljy
  ● sertifioiduista metsistä saatava puujauho
  ● juutti, luonnollinen pohja, johon linoleumi kalanteroidaan

  Marmoleum on testattu kaikkien tärkeiden maailmanlaajuisten kestävän kehityksen ekomerkkien mukaisesti ja sille on myönnetty mm. Joutsenmerkki ja Blue Angel. Forbon linoleumi on lisäksi M1 -sertifioitu.

  Topshield2 on Forbo Flooringin erittäin suorituskykyinen UV-pintakäsittely, jota käytetään kaikissa Forbon Marmoleum -lattiapäällysteissä. Topshield2 kestää kovaa kulutusta sekä ehkäisee tahriintumista ja naarmuuntumista. Sen ansiosta lattia kestää hyvännäköisenä vuodesta toiseen ja se on helppo puhdistaa ja vaatii kunnossapitoa entistä harvemmin.

  Marmoleum raw materials

  Tekniset tiedot

  Techn. specs. Marmoleum Solid

  NCS & LRV

  NCS & LRV

  Lataa tästä Marmoleum Solid NCS & LRV -koodit Marmoleum Solid LRV & NCS

  LRV
  Arkkitehtuurissa valonheijastusarvo (LRV) määritellään prosenttiarvona näkyvästä ja käytettävissä olevasta valosta, joka heijastuu pinnasta, kun valonlähde valaisee sitä. LRV:tä voidaan hyödyntää monissa värivalintaa koskevissa päätöksissä. Värin arvioitu LRV ilmaisee näkyvän valon määrän, jonka väri heijastaa. Mustan valonheijastusarvo on 0 %, ts. se absorboi kaiken valon. Valkoisen valonheijastusarvo on 100 % ja se pitää rakennuksen valoisana ja viileänä. Tällä on vaikutus sähkönkulutukseen, sillä vaaleammat värit vähentävät valaistuksen tarvetta, mikä on edullista ympäristön kannalta. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan valonheijastusarvo. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  NCS
  NCS-värikoodaus kertoo materiaalin värin. Numeerisilla värikoodeilla, ns. NCS-koodeilla, kuten NCS S 1080-Y70R, voidaan eritellä tarkasti mikä tahansa väri. NCS on määritellyt 1950 vakioitua väriä kymmenysasteikolla, jolla saadaan kuvattua koko väriavaruus. Jokaista koodia vastaava väri on aina identtinen näytteestä huolimatta, olipa kysymyksessä vakioitu väri tai mikä tahansa väri 1950 standardivärin väliltä. Näin löydät sopivan lattiavärin minkä tahansa huoneessa olevan värillisen esineen perusteella.

  "Natural Colour System" (NCS) on kehitetty tuotteen värikoodin, intensiteetin ja sävyn määrittelyä varten. NCS-mittauksen avulla järjestelmän värit ja väriryhmät voidaan tunnistaa ja sovittaa yhteen käytettävästä materiaalista riippumatta. Näin voidaan määritellä rakennuksen sisustuksen kaikkien osien värikoordinaatit. Kaikille Forbo-tuotteille ilmoitetaan NCS-koodi. Se löytyy mallistosivuilta kunkin tuotteen kohdalta.

  Marmoleum Solid NCS & LRV

  Hoito-ohjeet

  Marmoleum floorcare

  Video

  Marmoleum Solid video

  Katso Solid video, missä malliston pääsuunnittelija Tamar Gaylord sekä tuotepäällikkö Bregje Smulders esittelevät Solid -malliston:  tai katso Marmoleum Cocoa video:

  Red Dot & iF Design Award

  Marmoleum Cocoa -mallistolle on myönnetty Red Dot Design Award sekä iF Design Award 2017

  Uusi Marmoleum Cocoa -mallistomme, joka sisältää kaakaopavun kuorta, on saanut RED DOT DESIGN AWARD 2017 sekä IF DESIGN AWARD 2017 -palkinnon.

  "Marmoleum Cocoa tukee kestävän designin periaatettamme ja on aivan uusi lisä linoleumimallistoomme. Lisäämällä kaakaonkuoret perinteisiin
  Marmoleumin valmistusaineisiin olemme luoneet rakenteellisen ja esteettisen innovaation."
  Lue lisää RED DOT DESIGN AWARD 2017 -palkinnosta
  Lue lisää iF DESIGN AWARD 2017 -palkinnosta

  IF Design award and Reddot 2017 NW