Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex -lankut

Hienostunut ja tyylikäs Flotex Planks -lankkumallisto. Koska modulaarisuus on kasvava trendi lattiapäällysteissä, Forbo on kehittänyt ainutlaatuisen Flotex Planks -lankkumalliston koossa 100x25 cm, jonka avulla voidaan luoda vaikuttavia lattiaratkaisuja. Mallisto koostuu kiehtovista kuoseista, jotka tarjoavat erinomaiset yhdistelymahdollisuudet ja ne sopivat täydellisesti kaikkiin ympäristöihin.

 • Flotex -lankut
 • Flotex -lankut
 • Flotex -lankut
 • Flotex -lankut
 • Flotex -lankut
 • Flotex Penang - p982020
  Flotex Penang -lankut

  Flotex Penang -lankut

  Flotex Penang -kuosilla luot vaikuttavan ilmeen mihin tahansa moderniin ympäristöön. Siinä on häivähdys puulankkua ja se antaa rauhallisen ja neutraalin ilmeen.

 • Flotex Metro - Grey
  Flotex Metro -lankut

  Flotex Metro -lankut

  Flotex Metron tasainen kuosi on monikäyttöinen ja se tarjoaa laajan sekä modernin värivalikoiman. Mallisto sopii hyvin toimisto- ja myymälätiloihin sekä tiloihin minne halutaan selkeitä linjoja.

 • Flotex Calgary - p990010
  Flotex Calgary -lankut

  Flotex Calgary -lankut

  Flotex Calgary -mallisto koostuu pehmeistä ja luonnollisista väreistä, joita on helppo yhdistellä muiden lattiapäällysteidein kanssa. Calgary soveltuu erinomaisesti alueille, minne halutaan luoda hillitty tunnelma.

 • Flotex Colour Canyon - Limestone
  Flotex Canyon -lankut

  Flotex Canyon -lankut

  Flotex Canyon on saanut innoituksen maasta ja kalliosta. Siinä on selvästi erottuva kuvio, jonka kontrasti on keskitasoa.

 • 111003 Flotex Seagrass tabletop
  Flotex Seagrass

  Flotex Seagrass

  Flotex Seagrass -lankuissa pitkäikäinen suorituskyky yhdistyy hienostuneisuuteen ja tyylikkyyteen. Luonnollisen ja lämpimän tuntumansa ansiosta Seagrass-design sopii hyvin kodinomaisiin ympäristöihin, kuten vanhainkoteihin ja palvelutaloihin.

 • Refract 137004
  Flotex Refract -lankut

  Flotex Refract -lankut

  Flotex Refractin kontrastikuvio muodostuu valon heijastumisesta ja taittumisesta rakennusten yli. Flotex Refract -lattialla on syvyyttä, liikettä ja energiaa. Flotex Refract -lankut on suunniteltu varmistamaan täysin satunnainen ulkonäkö. Jokainen lattia-asennus on ainutlaatuinen ilman erillistä lattiasuunnittelua.

 • Flotex Frameweave 142003
  Flotex Frameweave -lankut

  Flotex Frameweave -lankut

  Flotex Frameweave on saanut inspiraatiota kudotusta tekstiilistä, johon yhdistyy graafinen kuvio. Frameweaven hienovaraisessa kuosissa on sekä syvyyttä että liikettä. Laaja värivalikoima tarjoaa monipuoliset suunnittemahdollisuudet.

 • Converge 141007
  Flotex Converge -lankut

  Flotex Converge -lankut

  Kuviot kohtaavat ja yhdistyvät, muodostaen satunnaisia abstrakteja muotoja, jotka eroavat toisistaan sävyissä tai väreissä. Kaikilla Flotex Converge -väreillä on yhteiset värielementtinsä, minkä ansiosta lattia sopii täydellisesti suurille alueille, missä halutaan erottua.

 • Montage 147004
  Flotex Montage -lankut

  Flotex Montage -lankut

  Flotex Montage on sekoitus eri rakenteita, jotka kehittyvät mielenkiintoiseksi kuvioksi. Lattia antaa tyylikkään ja nykyaikaisen tunnelman. Flotex Montage -lankkuja voidaan käyttää yksinään tai yhdistettynä Ombré-lankkujen kanssa, antaen mahdollisuuden erilaisten vyöhykkeiden luomiseen.

 • Ombre 149004
  Flotex Ombré -lankut

  Flotex Ombré -lankut

  Flotex Ombré -lankkujen hienovarainen tekstuuri luo tyylikkään ilmeen eri tiloihin. Lankkukuvion vaikutus luo tarkoituksellisen kontrastin, jossa kuvion elementit sekoitetaan lankkujen muotoon. Flotex Ombrén värit sopivat erinomaisesti yhdisteltäviksi Montage-lankkujen kanssa.

 • Marble 143001
  Flotex Marble -lankut

  Flotex Marble -lankut

  Klassinen ja tyylikäs. Flotex Marble -lankkuja voidaan sekoittaa keskenään tai käyttää yksittäin. Flotex Marble -mallisto tuo jotain uutta, visuaalisesti tuttua, mutta tekstuurisesti erilaista, sen tarkoituksena on haastaa käsitykset ja työntää rajoja.

 • 133002 Flotex Box-cross tabletop
  Flotex Box Cross -lankut

  Flotex Box Cross -lankut

  Hienovaraisesti muuttuen laatikosta ristiksi Box cross -kuosi luo valoa ja sävyä, jotka tuovat kontrastia. Vaikutus on sekä tyylikäs että hienostunut, muodostaen ainutlaatuisen visuaalisen ilmeen, joka toimii sekä suurille että pienille lattia-alueille.

 • 151003 Flotex Wood
  Flotex Wood -lankut

  Flotex Wood -lankut

  Flotex Wood -mallisto tarjoaa kauniin puulattian ulkönäön sekä flokatun lattiapäällysteen edut. Flotex Wood -kuosit ovat kauniisti yksityiskohtaisia ja sopivat käytettäväksi yksinään tai yhdisteltäväksi muiden kuosien kanssa.

 • Flotex Concrete 139001 tabletop
  Flotex Concrete -lankut

  Flotex Concrete -lankut

  Korostevärit tuovat uutta ilmettä klassiseen lattiadesigniin. Concrete-lankut tarjoavat virkistävän muutoksen normaaliin, sekoittamalla uutta perinteisiin. Suunnittele upeat lattiat Flotex Concrete -lankuilla, yksin tai yhdessä muiden betonivärien kanssa.

 • 131008 Flotex Triad tabletop
  Flotex Triad planks

  Flotex Triad planks

  Flotex Triad-kuosi perustuu kolmeen viivaan, joista muodostuu geometrisiä kuvioita. Nämä kehittyvät abstrakteiksi ja satunnaisiksi kuvioiksi. Flotex Triad -malliston graafinen ja hienostunut kuosi sopii käytettäväksi itsekseen tai yhdisteltynä esimerkiksi aksenttivärien kanssa.

Mallisto

Flotex Planks: hienostunut ja tyylikäs

Koska modulaarisuus on kasvava trendi, olemme kehittäneet Flotex-lankkumalliston, joka sisältää ainutlaatuisia kuoseja 100x25 cm lankkukoossa. Nykyaikaisilla kuoseilla voidaan luoda todella vaikuttavia lattiaratkaisuja eri ympäristöihin.

Käyttökohteet & käyttö
Monikäyttöiset Flotex Planks -kuosit soveltuvat yhtä hyvin sekä moderneihin että klassisiin toimistoympäristöihin ja esim. lentokenttien odotustiloihin, kongressikeskuksiin, ravintoloihin ja hotelleihin.

Wood- ja Seagrass-kuosit sopivat luonnonmukaisen ja lämpimän tunnelmansa ansiosta hyvin myös asuinympäristöihin, esim. hoivakoteihin.

Hienostunut & tyylikäs
Flotex Planks -lankkumallisto tarjoaa loputtomat mahdollisuudet värien yhdistämiseen ja soinnuttamiseen yhden kuosin avulla. Latomalla erilaisia kuvioita voit luoda lisäksi piristäviä ja eloisia ympäristöjä siksak- tai kalanruotokuvioiden avulla. Flotex-lankkujen kuvioinnissa on vain vähän toistoa, minkä ansiosta voit luoda Flotexin avulla kiinnostavia ja kauniita lattioita, vaikka valitsisit vain yhden yksittäisen värin.

Flotex planks Lava

Edut

Flotex Planks: kestävä & miellyttävä

Flotex ei ole täysin kuin tekstiili eikä muovimattokaan; sen ainutlaatuinen rakenne onnistuu yhdistämään parhaat puolet molemmista maailmoista ja se sopii kaikkiin liiketiloihin, ympäristön vaativuudesta riippumatta.

Mukava & hiljainen
• Tiheän kuiturakenteen (jopa 80 miljoonaa neliömetrillä) ansiosta pinta on lämmin ja mukava
• Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet (luokka A, askeläänen vaimennus >20 dB)
• Flotex on miellyttävä jalan alla
• Laaja kuosivalikoima tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet

Turvallinen & kestävä
• Flotex on valmistettu 6.6-nylonkuiduista ja on siten erittäin kestävä tekstiilimateriaali
• Flotex tarjoaa turvallisen ympäristön kaikille ikäryhmille, koska se ehkäisee liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa
• Flotex täyttää HSE:n liukastumisenestoluokitukset sekä märkänä että kuivana ja soveltuu käytettäväksi niin tasaisilla kuin kaltevillakin pinnoilla

Hygieeninen & pestävä
• 6.6-nylonkuidut vangitsevat hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat nämä puhdistuksen yhteydessä
• Flotex suojaa hometta ja hajuja vastaan teknisten ja bakteerikasvua ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta
• Flotex voidaan puhdistaa helposti päivittäisellä imuroinnilla tai höyrypesulla ja pesemällä pinttynyt lika vedellä, mikä palauttaa Flotexin alkuperäisen ulkonäön

Flotex Planks construction

Ympäristö

Kestävä lattiavalinta

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

Vesipohjaiset painovärit
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaali
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotex-lankkujen pohjamateriaalissa on jopa 69 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja ylläpitää
Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex the sustainable floor

Tekniset tiedot

Technical Specifications

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki
Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy approved flooring

Pakkauskoot

Pakkauskoot

Flotex-lankkujen pakkauskoko: 2,5m²/pakkaus.
Yksi lava sisältää 72 pakkausta.