Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Flotex -lankut

Hienostunut ja tyylikäs Flotex Planks -lankkumallisto. Koska modulaarisuus on kasvava trendi lattiapäällysteissä, Forbo on kehittänyt ainutlaatuisen Flotex Planks -lankkumalliston koossa 100x25 cm, jonka avulla voidaan luoda vaikuttavia lattiaratkaisuja. Mallisto koostuu kuudesta kiehtovasta kuosista, jotka tarjoavat erinomaiset yhdistelymahdollisuudet ja ne sopivat täydellisesti kaikkiin ympäristöihin.

 • Flotex -lankut
 • Flotex -lankut
 • Flotex -lankut
 • Flotex -lankut
 • 111003 Flotex Seagrass tabletop
  Flotex Seagrass

  Flotex Seagrass

  Flotex Seagrass -lankuissa pitkäikäinen suorituskyky yhdistyy hienostuneisuuteen ja tyylikkyyteen. Luonnollisen ja lämpimän tuntumansa ansiosta Seagrass-design sopii hyvin kodinomaisiin ympäristöihin, kuten vanhainkoteihin ja palvelutaloihin.

 • 131008 Flotex Triad tabletop
  Flotex Triad

  Flotex Triad

  Flotex Triad -lankuissa on jännittävä graafinen design ja ne tarjoavat luovaa vapautta soinnuttamiseen, yhdistellen värejä ja asennustapoja lattiasi räätälöintiä varten.

 • 133007 Flotex Box cross tabletop
  Flotex Box cross

  Flotex Box cross

  Flotex Box Cross -lankkujen avulla muutat helposti tilan ilmettä. Box Cross -malliston jokainen lankku on ainutkertainen. Sen kuvio muuttuu vähitellen rististä neliöksi pituussuunnassa, kun taas diagonaalikuvio toistuu leveyssuunnassa ja sulauttaa lankut toisiinsa.

 • 139003 Flotex Concrete tabletop
  Flotex Concrete

  Flotex Concrete

  Flotex Concrete -lankut tarjoavat betonisen ulkonäön, jollaista ei aiemmin ole lattiapäällysteissä nähty. Flotex Concrete on yksityiskohtainen, lämmin ja miellyttävän tuntuinen lattia, jonka kestävyys haastaa aidon betonilattian.

 • 151004 Flotex Wood tabletop
  Flotex Wood

  Flotex Wood

  Puukuvio tekstiililattiapäällysteessä? Tulet hämmästymään sen ulkonäköä, tuntumaa ja toimivuutta. Mukavan lämmin jalan alla, ei korkojen ääntä eikä kulumista. Ihanteellinen lattiapäällyste toimistoihin, hotellihuoneisiin ja hoivakoteihin.

 • 145011 Flotex Lava tabletop
  Flotex Lava

  Flotex Lava

  Flotex Lava -lankuissa etusijalla ovat kuvio ja väri. Niiden avulla voit määritellä tiloja, korostaa alueita ja kokeilla luovia design-yhdistelmiä kaikilla mahdollisilla tavoilla.

 • Flotex Penang - p982020
  Flotex Penang

  Flotex Penang

  Flotex Penang -kuosilla luot vaikuttavan ilmeen mihin tahansa moderniin ympäristöön. Siinä on häivähdys puulankkua ja se antaa rauhallisen ja neutraalin ilmeen.

 • Flotex Metro - Grey
  Flotex Metro

  Flotex Metro

  Flotex Metron tasainen kuosi on monikäyttöinen ja se tarjoaa laajan sekä modernin värivalikoiman. Mallisto sopii hyvin toimisto- ja myymälätiloihin sekä tiloihin minne halutaan selkeitä linjoja.

 • Flotex Calgary - p990010
  Flotex Calgary

  Flotex Calgary

  Flotex Calgary -mallisto koostuu pehmeistä ja luonnollisista väreistä, joita on helppo yhdistellä muiden lattiapäällysteidein kanssa. Calgary soveltuu erinomaisesti alueille, minne halutaan luoda hillitty tunnelma.

 • Flotex Colour Canyon - Limestone
  Flotex Canyon

  Flotex Canyon

  Flotex Canyon on saanut innoituksen maasta ja kalliosta. Siinä on selvästi erottuva kuvio, jonka kontrasti on keskitasoa.

 • Flotex Savannah 911005
  Flotex Savannah

  Flotex Savannah

  Flotex Savannah on hienostuneen yksityiskohtainen, luonnosta innoituksen saanut kuosi. Savannah-malliston selvästi erottuva viivakuviointi on saanut vaikutteensa ruohosta.

Flotex Planks edut

Flotex Planks: kestävä & miellyttävä

Flotexia on aiemmin ollut saatavana mattona ja laattoina. Nyt mallisto laajenee 100x25 cm lankkukoolla, joka tarjoaa paljon uusia suunnittelumahdollisuuksia.

Mukava & hiljainen
• Tiheän kuiturakenteen (jopa 80 miljoonaa neliömetrillä) ansiosta pinta on lämmin ja mukava
• Erinomaiset äänenvaimennusominaisuudet (luokka A, askeläänen vaimennus >20 dB)
• Flotex on miellyttävä jalan alla
• Laaja kuosivalikoima tarjoaa erinomaiset suunnittelumahdollisuudet

Turvallinen & kestävä
• Flotex on valmistettu 6.6-nylonkuiduista ja on siten erittäin kestävä tekstiilimateriaali
• Flotex tarjoaa turvallisen ympäristön kaikille ikäryhmille, koska se ehkäisee liukastumisvaaraa sekä kuivissa että märissä olosuhteissa
• Flotex täyttää HSE:n liukastumisenestoluokitukset sekä märkänä että kuivana ja soveltuu käytettäväksi niin tasaisilla kuin kaltevillakin pinnoilla

Hygieeninen & pestävä
• 6.6-nylonkuidut vangitsevat hienoa pölyä ilmasta ja vapauttavat nämä puhdistuksen yhteydessä
• Flotex suojaa hometta ja hajuja vastaan teknisten ja bakteerikasvua ehkäisevien ominaisuuksiensa ansiosta
• Flotex voidaan puhdistaa helposti päivittäisellä imuroinnilla tai höyrypesulla ja pesemällä pinttynyt lika vedellä, mikä palauttaa Flotexin alkuperäisen ulkonäön

Flotex Planks construction

Flotex Planks -mallisto

Flotex Planks: hienostunut ja tyylikäs

Flotex ei ole täysin kuin tekstiili eikä muovimattokaan; sen ainutlaatuinen rakenne onnistuu yhdistämään parhaat puolet molemmista maailmoista ja se sopii kaikkiin liiketiloihin, ympäristön vaativuudesta riippumatta.

Koska modulaarisuus on kasvava trendi, olemme kehittäneet uuden Flotex Planks -lankkumalliston, joka käsittää kuusi ainutlaatuista kuosia 100x25 cm lankkukoossa. Nykyaikaisilla kuoseilla voidaan luoda todella vaikuttavia lattiaratkaisuja eri ympäristöihin.

Käyttökohteet & käyttö
Monikäyttöiset Flotex Planks -kuosit soveltuvat yhtä hyvin sekä moderneihin että klassisiin toimistoympäristöihin ja esim. lentokenttien odotustiloihin, kongressikeskuksiin, ravintoloihin ja hotelleihin.

Wood- ja Seagrass-kuosit sopivat luonnonmukaisen ja lämpimän tunnelmansa ansiosta hyvin myös asuinympäristöihin, esim. hoivakoteihin.

Hienostunut & tyylikäs
Flotex Planks -lankkumallisto tarjoaa loputtomat mahdollisuudet värien yhdistämiseen ja soinnuttamiseen yhden kuosin avulla. Latomalla erilaisia kuvioita voit luoda lisäksi piristäviä ja eloisia ympäristöjä siksak- tai kalanruotokuvioiden avulla. Flotex-lankkujen kuvioinnissa on vain vähän toistoa, minkä ansiosta voit luoda Flotexin avulla kiinnostavia ja kauniita lattioita, vaikka valitsisit vain yhden yksittäisen värin.

Flotex planks Lava

Ympäristö

Kestävä lattiavalinta

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

Vesipohjaiset painovärit
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaali
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja ylläpitää
Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex the sustainable floor

Tekniset tiedot

Technical Specifications

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki
Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy approved flooring