Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
colour kohokuvioidut laatat

Flotex Metro -mallisto sisältää useita värejä, jotka ovat saatavissa kohokuvioituna kuosina. Tältä sivulta löydät tietoa kohokuvioinnista sekä kaikki värit, joita on saatavana tällä tekniikalla.

Värivaihtoehdot

Flotex Colour kohokuvioidut laatat

  Esite

  Flotex Colour brochure

  Tekniset tiedot

  Technical Specifications

  Kuvat & videot

  Flotex kuvia ja videoita

  Alla löydät kuvia Flotex Colour kohokuvioiduista laatoista. Katso myös video Flotexista sekä sen asennuksesta.

  Ympäristö

  Kestävän kehityksen lattia

  Vihreä sähkö
  Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

  Vesipohjainen
  Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin. Kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa valmistuksessa käytettävä "kemiallinen" menetelmä on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

  Kierrätysmateriaalin osuus
  Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteeksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin pohjamateriaalissa on 67 %.

  Erittäin kestävä
  Flotexin käytön suurin hyöty on lattiapäällysteen erinomainen suorituskyky; käyttöikä ylittää tavanomaiset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

  Helppo puhdistaa ja hoitaa
  Flotex voidaan puhdistaa vedellä ja tavanomaisella pesuaineella. Useimmat tahrat voidaan poistaa yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Käytön jälkeen Flotex voidaan kierrättää takaisin tuotantoprosessiin.

  Flotex the sustainable floor

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy UK logo

  Pakkauskoot

  Pakkauskoot

  Flotex Colour Embossed -laattojen pakkauskoko: 3m²/pakkaus.
  Yksi lava sisältää 64 pakkausta.