Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Flotex

Designer -mattomallistot

Forbo Flooring Systems tekee yhteistyötä maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa luodakseen uusia, ainutlaatuisia lattiapäällystekuoseja. Yhdistämällä omien suunnittelijoidemme luovuuden tunnettujen suunnittelijoiden asiantuntemukseen Forbo Flooring Systems varmistaa, että voimme tarjota jatkuvasti uusia, yksilöllisiä lattiakuoseja. Kaikkia Flotex designer -mallistojamme on saatavana mattona, joita on helppo yhdistää muihin materiaaleihin.

 • Designer -mattomallistot
 • Designer -mattomallistot
 • Designer -mattomallistot
 • 990607 Sottsass Wool
  Flotex Sottsass

  Flotex Sottsass

  Esteettisesti ja teknisesti täysin uutta ja ainutlaatuista. Flotex Sottsass-mallisto on tulos Forbo Flooringin ja italialaisen design-toimiston, Sottsass Associatin, luovasta yhteistyöstä. Kuoseilla on yhteisiä, luonteenomaisia piirteitä: epäsäännöllisyys, näennäisen sattumanvaraiset ja luonnolliset muodot, sekä leikittely mittasuhteilla.

 • Flotex Starck Vortex Chartreuse tabletop
  Flotex by Starck

  Flotex by Starck

  Philippe Starck suunnitteli malliston, joka koostuu kolmesta järjestelmästä, Vortex, Artist ja Twilight. Jokaisessa niistä on neljä erillistä osaa, joiden avulla voit luoda kuoseja, jotka mukautuvat tarpeisiisi ja mieltymyksiisi.

Designer-mallistot

Designer-mallistot

Forbo Flooring designer-mallistot luodaan yhteistyössä tunnettujen suunnittelijoiden kanssa. Flokattu Flotex-lattiapäällyste tarjoaa täydellisen välineen dynaamiseen graafiseen suunnitteluun. Digitaalinen painotekniikka antaa uutta elinvoimaa vaikuttaville kuvioinneille, joita oma design-tiimimme luo yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa.

Tunnetut suunnittelijat kuten Phillipe Starck ja Ettore Sottsass ovat esimerkkejä suunnittelijoista, jotka ovat tehneet yhteistyötä Forbo Flooring Flotex-suunnittelutiimin kanssa uusien Flotex-lattiapäällystemallistojen luomiseksi. Jokaisella suunnittelijalla on omat mieltymyksensä ja siksi kaikilla designer-mallistoilla on oma ainutlaatuinen luonteensa.

Philippe Starck

Britannian allergialiiton hyväksymä

Britannian allergialiiton hyväksymä

Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä matoista. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

Allergy UK logo

Ympäristö

Kestävän kehityksen lattia

Vihreä sähkö
Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään kokonaisuudessaan takaisin tuotteeseen.

Vesipohjainen
Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin. Kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa valmistuksessa käytettävä "kemiallinen" menetelmä on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

Kierrätysmateriaalin osuus
Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteeksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin pohjamateriaalissa on 67 %.

Erittäin kestävä
Flotexin käytön suurin hyöty on lattiapäällysteen erinomainen suorituskyky; käyttöikä ylittää tavanomaiset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

Helppo puhdistaa ja hoitaa
Flotex voidaan puhdistaa vedellä ja tavanomaisella pesuaineella. Useimmat tahrat voidaan poistaa yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Käytön jälkeen Flotex voidaan kierrättää takaisin tuotantoprosessiin.

Flotex the sustainable floor

Esite

Brochure Flotex by Starck

Tekniset tiedot

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Sopivuus lialle alttiisiin kohteisiin

Jos sisäänkäyntialue on riittämätön kulkuliikenteeseen ja kulkeutuvan lian suhteen, pääsee likaa ja kosteutta helposti sisälle rakennukseen.

Piilottaa likaa
Flotex piilottaa likaa eri asteikolla riippuen sen väristä ja kuosista. Objektiivisiä testimenetelmiä apuna käyttäen olemme arvioineet jokaisen Flotex kuosin ja tämän kyvyn piilottaa "normaalia" likaa. Testien tuloksena on luokitusjärjestelmä, joka kertoo tuotteen sopivuudesta lialle alttiisiin kohteisiin.

Flotex soling classification

Kuvat & videot

Flotex kuvia ja videoita

Klikkaa alla olevia Flotex designer -malliston kuvia ja katso video mallistosta sekä asennuksesta.