Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

flotex
sottsass

Esteettisesti ja teknisesti täysin uutta ja ainutlaatuista. Flotex Sottsass-mallisto on tulos Forbo Flooringin ja italialaisen design-toimiston, Sottsass Associatin, luovasta yhteistyöstä. Kuoseilla on yhteisiä, luonteenomaisia piirteitä: epäsäännöllisyys, näennäisen sattumanvaraiset ja luonnolliset muodot, sekä leikittely mittasuhteilla.

Värivaihtoehdot

Flotex Sottsass

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Britannian allergialiiton hyväksymä

  Flotexille on myönnetty Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki ja sillä on todettu olevan positiivinen vaikutus allergikkojen elämään. Flotexin nylonkuidut vangitsevat allergeeneja ilmasta ja vapauttavat ne sitten puhdistuksen yhteydessä.

  Puhdistus poistaa Flotexista kaksi kertaa enemmän allergeeneja kuin perinteisistä tekstiililattiapäällysteistä. Tämän ansiosta Flotexilla on Britannian allergialiiton hyväksyntämerkki.

  Allergy UK logo

  Flotex Sottsass -mallisto

  Neljä innovatiivista kuosia

  Sottsass-mallisto käsittää suunnittelijoiden Ettore Sottsassin ja Christopher Redfernin luomat neljä kuosia: TERRAZZO, WOOL, BACTERIA ja KASURI. Näille neljälle kuosille on yhteistä epäsäännölliset, näennäisesti satunnaiset ja orgaaniset muodot sekä ”optiset” ominaisuudet, jotka leikittelevät mittakaavalla. Tämä on erityisen tärkeä lattiassa, jossa perspektiivin dynamiikka on esillä koko ajan.

  Anna mielikuvituksellesi valta
  Mallistoa on saatavissa monissa erilaisissa väreissä. Se tarjoaa huippumuodikkaita värejä yhdistettynä voimakkaiksi kontrasteiksi. Värejä ovat pinkki, sähkönsininen ja neonvihreä mustalla taustalla, harmaa ja turkoosi valkoisella taustalla, luonnonmukaisempien ja neutraalimpien tulkintojen lisäksi.

  Sottsass Bacteria

  Ympäristö

  Kestävä lattiavalinta

  Vihreä sähkö
  Forbon tuotantolaitokset Britanniassa ja Ranskassa valmistavat korkealaatuista Flotex-lattiapäällystettä, joka valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä. Tuotannossa syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen.

  Vesipohjaiset painovärit
  Flotex perustuu nylon 6.6 -kuituihin; kaikki Flotex-kuosit painetaan vesipohjaisilla painoväreillä. Ainoa käytettävä “kemiallinen” prosessi on käsittely kuumalla höyryllä värien pysyvyyden varmistamiseksi.

  Kierrätysmateriaali
  Flotexissa hyödynnetään myös muiden Forbon tuotantolaitosten jätteitä, jotta ne saadaan muutettua takaisin tuotteiksi. Kierrätysmateriaalin osuus Flotexin
  pohjamateriaalissa on jopa 67 %.

  Erittäin kestävä
  Flotexin käytön todellinen hyöty on tuotteen erinomainen suorituskyky, elinikä ylittää tavalliset tekstiilit jopa kuusinkertaisesti.

  Helppo puhdistaa ja ylläpitää
  Tuote voidaan puhdistaa vedellä ja tavallisella pesuaineella. Useimmat tahrat irtoavat yleispesuaineella; muste-, öljy- ja muita tahroja varten on oma pesuaineensa. Tuote on käytön jälkeen kierrätettävissä takaisin tuotantoprosessiin.

  Flotex the sustainable floor

  Kuvat & videot

  Flotes kuvat & videot

  Katso kuvia Flotex Sottsass -mallistosta sekä katso video asennuksesta ja puhdistuksesta.

  Tekniset tiedot

  Flotex Technical Specifications

  Sottsass & Flotex

  Tee lattiastasi taidetta

  Mullistava suuntaus, jossa dynaaminen suunnittelu yhdistyy uraa uurtavaan ja innovatiiviseen valmistusteknologiaan. Flotex Sottsass-mallisto on edelläkävijä sekä esteettisesti että teknisesti.

  Mallisto kehitettiin Forbo Flooringin ja italialaisen arkkitehti- ja muotoilutoimiston Sottsass Associatin luovana yhteistyönä. Edesmennyt Ettore Sottsass ja hänen yhtiökumppaninsa ja toimiston johtaja, Christopher Redfern, suunnittelivat yhdessä tämän Flotex-malliston neljä kuosia. Valmistukseen käytetään erityisesti kehitettyjä digitaalisia painotekniikoita, mikä asettaa uudet mittapuut korkealaatuisten kuvien painamiselle tekstiiliin.

  Flotex Sottsass wool

  Referenssit