Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Allura-lattianpäällysteyhdistelmät

Yhdistele erilaisia lattioita

Uudet Allura LVT -mallistot tarjoavat loputtomia yhdistelymahdollisuuksia, myös muiden Forbo-lattianpäällystetuotteiden kanssa.

Allura 60300 | Tessera 3407 | Flotex 145009

Tämä Allura-mallisto on ainutlaatuinen sisältäen 51 tuotetta, joista on saatavilla kaikki asennusformaatit eli liimattava, tartunta-ainetta sisältävä ja irtoasennettava. Näin ollen tuotteita voidaan yhdistää projekteissa, joissa erilaiset aluslattiat tai alueet edellyttävät erilaista asennusmenetelmää, mutta kuitenkin voidaan valita sama malli. Aidosti integroiduissa lattianpäällysteratkaisuissa Allura LVT -mallistomme voidaan yhdistää myös valikoimamme muiden lattianpäällystetuotteiden kanssa. Tässä on lyhyt yleiskatsaus.

Allura & Flotex

Voit valita, haluatko Flotexin korostavaksi ominaisuudeksi lattiamalliisi vai haluatko yhdistää sen malliisi täysin. Flotex on saatavilla levyinä, lankkuina ja laattoina. Lankkujen asennuskorkeus on sama kuin Allura Flexin(FL1), jolloin siirtyminen pinnalta toiselle on joustavaa eikä kynnyslistoja tarvita.

Flotex on ainutlaatuinen tekstiililattianpäällyste, jossa yhdistyvät puolikovan lattian kulutuskestävyys ja tekstiililattian laadukkuus, lämpimyys ja mukavuus. Flotex on vahva ja hygieeninen lattia, ja se on erittäin helppo puhdistaa muihin tekstiililattianpäällysteisiin verrattuna.

Allura 62522 | Flotex 546001, 546002, 546005
Allura 63410, 63412 | Tessera 3300, 3307

Allura & Tessera

Alueilla, joilla vaaditaan tavallista parempaa akustiikkaa ja lämmintä pintaa jalkojen alla, tai kun haluat korostaa tiettyjä alueita, voit leikitellä Alluralla ja Tesseralla. Anna mielikuvituksesi lentää ja suunnittele näitä kahta tuotetta käyttäen upea toimisto-, vapaa-ajan- tai vierastila.

Tekstiililaatat ovat hyväksi havaittuja kaikkein vaativimmissa ja vilkkaimmissa ympäristöissä esteettisyytensä ja toimivuutensa ansiosta. Forbon Tessera-lattianpäällystevalikoimassa on runsaasti sekä laatta- että lankkukokoja. Erilaiset tuftaustekniikat tekevät ilmeestä aina erinäköisen.

Allura & Coral

Kaikki lattiat kaipaavat suojaa ulkoa tulevalta lialta ja kosteudelta. Coral-sisäänkäyntijärjestelmäämme käyttäen tämä voi olla designalue, joka täydentää sisääntuloaluetta ja yhdistää sen sulavasti muuhun lattiaan.

Sisäänkäynnin lattianpäällyste on olennainen osa modernia rakennussuunnittelua. Hyvin suunniteltu sisääntuloalueen lattianpäällyste estää likaa ja kosteutta kulkeutumasta ulkoa sisälle pidentäen näin lattiapäällysteen kestoikää sekä vähentäen puhdistus- ja hoitokustannuksia ja mahdollisia liukastumisonnettomuuksia.

Allura 63444, 63440 | Coral 5741