Valitse maa

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Oppilaitokset - Kirjastot

Vähennä melua

Kirjasto

Akustiset alueet

Akustiset ominaisuudet ja lattiapäällysteen rakenne ovat erittäin tärkeitä luentosaleissa ja kirjastoissa, joissa oppilaiden huomio ja keskittyminen ovat avainasemassa. Forbon ratkaisut pitävät melusaasteen minimissä ja vaimentavat ääniä, mikä edistää oppimista.

Valitse lattia, joka:
• Pitää melusaasteen minimissä
• Tarjoaa inspiroivan ilmapiirin, joka edistää keskittymistä

Tehokkain tapa vaimentaa ääntä on vaikuttaa melun lähteeseen. Siksi akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä.

Käytettävät tuotteet:

 • Sarlon Acoustic Nuance

  Akustiset lattiapäällysteet

  Vaimenna ääniä

  Akustiset lattiapäällysteet

  Akustiset lattiat ovat avainasemassa rakennusten melun vähentämisessä. Forbo Flooring on askelääntä vaimentavien lattioiden asiantuntija ja meillä on yli 30 vuoden kokemus näiden valmistamisesta. Sarlon-mallisto tarjoaa jopa 19 dB:n askeläänen vaimennuksen monissa eri väreissä ja kuoseissa.

 • Flotex Naturals

  Flotex

  Kestävä ja hygieeninen

  Flotex

  Flotex on uniikki tekstiililattiapäällyste, jossa yhdistyy vinyylilattian kulutuskestävyys ja tekstiililattian laadukkuus, lämpö ja mukavuus. Flotex on kestävä ja hygieeninen lattia. Flotex on myös täysin vedenpitävä ja ainoa aidosti pestävä tekstiililattiapäällyste.

 • Tessera

  Tessera

  Erinomainen suorituskyky

  Tessera

  Tessera-tekstiililaatat ovat tunnettuja tyylistään ja erinomaisesta suorituskyvystään vaativimmissakin ympäristöissä. Tessera-tekstiililaatat tarjoavat laajan valikoiman eri kuoseja ja värejä sekä laattoina että lankkuina. Tessera tarjoaa upeat suunnittelumahdollisuudet eri tiloihin

 • Allura Decibel

  Allura Decibel

  Akustiset vinyylilaatat

  Allura Decibel