Selecteer je taal

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2


Openingstijden Forbo Eurocol

Forbo Eurocol is op werkdagen geopend van 07:00 tot 17:00.
Op vrijdag zijn we tot 16.30 uur bereikbaar.

Lees verder

Krijg ik garantie op Eurocol-producten?

‘Uiteraard geven wij op al onze producten garantie, niet alleen aan bedrijven, ook aan particulieren. Daarnaast biedt Forbo Eurocol nog drie andere vormen van projectgarantie. De naam zegt het al: hier gaat het om grotere projecten waarbij Eurocol-producten worden gebruikt.

Lees verder

Hoe weet ik of een Eurocol-product niet te oud is?

Op elke verpakking van een Eurocol-product staat een chargenummer van acht cijfers. Aan de hand hiervan kun je herleiden wat de productiedag is. Dat cijfer begint altijd met een 1, die staat voor Forbo Eurocol. Het volgende cijfer is het jaartal. Voor 2016 is dit 6, voor 2015 is dit 5, enzovoorts. De volgende drie cijfers vormen het dagnummer. Dit loopt dan van 001 (1 januari) tot en met 365 (31 december). De cijfers die nog achter het dagnummer staan, hebben betrekking op de productielocatie en zijn alleen voor intern gebruik nodig.’

Lees verder

Hoe ga ik om met gevarenetiketten op Eurocol-producten?

Tot juni 2015 werden onze Eurocol-producten aangeduid als mengsels, ingedeeld volgens de Europese verordeningen 67/548/EEG en 1999/45/EG. In lijn met deze verordeningen werden Eurocol-verpakkingen - indien nodig - voorzien van de bekende vierkante oranje pictogrammen zoals het Andreaskruis en zogeheten R- en S-zinnen (Risk/risico en Safety/veiligheid).

Lees meer