Choose your country

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Winactie DecoDesign

Winactie DecoDesign

BEURSPRIMEUR VAN FORBO EUROCOL: DECODESIGN VOOR VLOER EN WAND

DecoDesign is een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met
SprayCoat, voor een uniek dessin.

Button winactie

Stijlvol en basic

Het resultaat is een stijlvolle afwerking, die zich - anders dan bij epoxy- en PU-producten - onderscheidt door een hoogwaardige en duurzame uitstraling, met een pure, basic look. Door de keuze uit diverse frisse en moderne kleurencombinaties is elke DecoDesign-vloer of -wand uniek.

Klaar na ruim één werkdag

DecoDesign is een ideaal surface finishing-product voor bijvoorbeeld kantoren, scholen, showrooms, winkels en zorginstellingen. Door de snelle droging van de diverse verwerkingslagen is een DecoDesignproject in ruim één werkdag uit te voeren, waarbij de laatste laklaag op dag twee wordt aangebracht. Voor uitgebreidere informatie verwijzen wij u naar de productbrochure op onze website, of onze afdeling Technische Adviezen: 075 627 1630.

WINACTIE: MAAK KANS OP EEN GRATIS DECODESIGN-PROJECT!

Ook na Architect@Work kunt u zich nog opgeven voor de winactie. Wij geven namelijk een DecoDesign-project tot 100 m² weg, geheel gratis uitgevoerd door de verwerkingstechnici van Forbo Eurocol. Hiervoor kunt u tot en met 31 oktober 2020 een project aanmelden. Of wellicht wordt het een mooie binnenkomer voor uw eigen showroom?

Wie deze DecoDesign-prijs gaat winnen, wordt bepaald door het ontwerp van het project en - uiteraard - de keuze voor DecoDesign. Extra exposure voor de winnaar: wij brengen uw DecoDesign-project onder de aandacht via onze social-mediakanalen, en (online) vakmedia.

Hoe dingt u mee?

Vul hier het online formulier in.

In week 46 maken wij de winnaar bekend.

Download hier het beursleaflet.