Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Idrett – Idrettshaller

Minimer risikoen for personskader

Marmoleum Sport 83715

Førstevalget

Marmoleum er førstevalget for idretts- og flerbrukshaller. Uansett om det dreier seg om håndball, innebandy, basketball, volleyball, innendørsfotball, rullesport, dansing, friidrett eller turn, er Marmoleum Sport den ideelle kolleksjonen for en idrettshall. Et sportsgulv med Marmoleum Sport som toppbelegg reduserer risikoen for skader, muskeltretthet og overbelastning. Topplaget garanterer at belegget har optimale sklihemmende egenskaper. Flere grunner til å velge Marmoleum Sport gulvbelegg er:

● Marmoleum Sport tilhører kategorien støtdempende sportsgulv. Støtdempende gulv reduserer skaderisikoen til et minimum.
● Marmoleum Sport egner seg for store belastninger og høy trafikk. Kjøring med tung last eller transport av tungt treningsutstyr kan ikke skade linoleumen når den er kombinert med det rette underlaget.
● Marmoleum Sport har langvarig ytelse. Den ekstreme slitestyrken til Marmoleum-beleggene garanterer evnen til å levere topp funksjonalitet selv etter flere år med intensiv bruk. De beste rengjørings- og vedlikeholdsegenskapene sørger for at gulvet holder seg pent i en årrekke.
● Marmoleum Sport oppfyller europeiske standarder. Alle idrettsfunksjonelle og tekniske egenskaper er ivaretatt etter den tyske standarden DIN V 18032-2 og europeiske EN 14904.

Støtdempende gulv reduserer skaderisikoen til et minimum

Produkter som skal brukes:

  • Marmoleum Sport 83212

    Marmoleum Sport

    Førstevalget

    Marmoleum Sport

    Marmoleum Sport tilhører kategorien støtdempende sportsgulv og oppfyller de nyeste europeiske standardene for denne typen gulv. Støtdempende gulv reduserer skaderisikoen til et minimum. Marmoleum Sport er tilgjengelig i 13 varige farger som er vanlige å bruke i idrettshaller. Belegget er slitesterkt, sklihemmende og – takket være de naturlige materialene – det mest bærekraftige sportsgulvet du kan velge.