Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Helseinstitusjoner – Venteområder

En rolig, innbydende atmosfære

Venteområde

Områder med mye tråkk

Sykehusets pårørenderom og venteområder må ha en rolig, innbydende atmosfære. Likevel må gulvbelegget tåle mye tråkk og at folk spiser og drikker der. Mye tråkk og flytting av stoler på disse områdene krever en slitesterk gulvløsning. Med vårt store produktutvalg kan vi levere løsninger som passer til dine behov.

Velg et gulv som:
• Har ekstra gode akustiske egenskaper
• Er inspirerende
• Bidrar til et rolig og innbydende miljø
• Er slitesterkt
• Er lett å rengjøre

Skap et rolig og innbydende miljø

Produkter som skal brukes:

 • Marmoleum

  Marmoleum

  En naturlig vinner

  Marmoleum

  En naturlig vinner! Våre linoleumsbelegg i Marmoleum-serien er naturlige gulv forbundet med bærekraft, slitestyrke, høy kvalitet og innovativ design. Linoleum er laget av naturlige råmaterialer og er det mest bærekraftige gulvbelegget du kan velge. Produktserien Marmoleum er et CO2-nøytralt, robust gulvbelegg fra ende til annen. Oppdag den naturlige skjønnheten til Marmoleum-gulvene med over 300 farger og designer, alt fra marmorert til lineært og betongmønstret, tilgjengelig som banevare, fliser og planker.

 • Flotex

  Flotex

  Sterkt og hygienisk

  Flotex

  Flotex er et unikt tekstilgulvbelegg som kombinerer det robuste gulvets slitestyrke og holdbarhet med teppegulvets kvalitet, varme og komfort. Flotex er et sterkt og hygienisk gulv, og siden det er helt vanntett, er det også det eneste tekstilgulvet som virkelig tåler å vaskes.

 • eternal

  Eternal

  Ftalatfritt

  Eternal

  Opplev Eternal vinylbelegg. Hver dag, hele dagen.
  Denne kolleksjonen av vinylbelegg er laget for å fungere på en rekke bruksområder. Den varierte paletten av farger og designer gir muligheten til å skape den atmosfæren du måtte ønske i ethvert rom. Hver dag, hele dagen er Eternal den ideelle løsningen: på jobben, skolen og i treningsstudioet. Et gulv der føttene dine føles til stede, selv om tankene er et helt annet sted.

 • Sphera

  Sphera

  Optimal ytelse

  Sphera

  Sphera er Forbos nye premium homogene vinylbelegg, produsert i et splitter nytt produksjonsanlegg med den nyeste teknologien. Det har en unikt preget overflate som gir optimal ytelse, det har lavt utslipp og er 100 % ftalatfritt. Sphera er utformet av vårt europeiske designteam og består av tre forskjellige serier: Element, Energetic og Evolution.

 • Allura

  Allura

  Sterkt og komfortabelt

  Allura

  Ønsker du estetikken til naturlige tre- og steingulv, men med fordelene til sterke og komfortable vinylfliser? Utforsk våre NYE Allura LVT-kolleksjoner. Varmt å gå på, førsteklasses dimensjonsstabilitet, enkelt å legge og lett å vedlikeholde. Vi tilbyr våre LVT-designer i flere konstruksjoner for å være sikre på at det alltid finnes et egnet valg for ditt bruksområde.

 • Sarlon Acoustic Nuance

  Sarlon

  Demp lydnivået

  Sarlon

  Tar lyddemping til neste nivå. Akustiske gulv spiller en viktig rolle når det gjelder å redusere støynivået i bygninger. Forbo Flooring er spesialist på akustiske gulv, med mer enn 30 års erfaring. I Sarlon-serien av akustiske vinylbelegg tilbyr vi gulv med en trinnlydreduksjon på opptil 19dB, i et stort utvalg farger og design.