Velg land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Bli med på vårt team!

Vi ønsker å investere i deg og tilby deg et utfordrende arbeidsmiljø.

Vi vil at våre medarbeidere skal være de mest kunnskapsrike, kompetente og tiltrodde partnerne i bransjen, og fokuserer på utdanning i tillegg til et trygt og godt arbeidsmiljø.

Working for Forbo

Vi ser etter deg

Working for Forbo

Alle og alle nivå

Vi tilbyr karrierer for alle. Vi har flere avdelinger i vår internasjonale organisasjon, herunder salg og markedsføring, forretningsutvikling, finans, industri, IT og Engineering og på alle nivåer; Traineer, profesjonelle eksperter og ledelse ...

.... på alle nivåer.

Enten du er en trainee, en ung eller erfaren profesjonell, vil vi investere i din karriere og gi deg muligheten til å utvikle deg selv

Du kan vokse

Vi har en ambisjon om å vokse og vi kan bare gjøre dette med hjelp av våre ansatte. Vi investerer i din kompetanse og hjelper deg med din karriere i firmaet. Din karriere kan variere avhengig av hva du selv ønsker både nasjonalt og internasjonalt.

Ønsker du å bli utfordret av oss?

Working for Forbo
Working for Forbo

Arbeide sammen

Våre medarbeidere er stolte!

Stolt av å være en del av et selskap som produserer og selger unike gulvløsninger.
For oss er det en selvfølge at vi jobber sammen, på kryss av fagområder, for å komme til de beste løsningene. Vi har en åpen kultur der vi oppfordrer våre ansatte til å jobbe i tverrfaglige team og i et internasjonalt miljø. Kontinuerlig jobbes det for å forbedre våre arbeidsmetoder og vi ønsker alle bidrag med nye ideer fra våre ansatte velkommen.

Passer dette for deg?

Internasjonalt miljø

Det å arbeide i et internasjonalt miljø betyr at du får mulighet til å møte dine utenlandske kolleger i prosjektgrupper og på kurs. Våre internasjonale treningsprogrammer er spesielt tiltenkt for ledertalenter og spesialister ved å utvikle generell kunnskap om ulike deler av organisasjonen, samt ferdigheter til å bygge et globalt internt nettverk.

Working for Forbo
Working for Forbo

Du er velkommen!

Du er hjertelig velkommen i vårt firma. Det å bli kjent med firmaet og dine kolleger er avgjørende for en god start. Du vil få et omfattende og personlig introduksjonsprogram, inkludert en innføring i de markedene vi arbeider med. Det å ha kunnskap om Forbo Flooring Systems, finne veien og bygge ditt eget nettverk vil bidra til en rask start på din karriere med Forbo Flooring Systems.

Kursing & utvikling

Utvikle deg selv

Utvikle deg selv
I Forbo Flooring er vi svært opptatt av personlig utvikling. Vi er sertifisert i «Investors in People». Vi gir mulighet til å forbedre dine kunnskaper og ferdigheter samt utvikle lederegenskaper.

Forbo Expo

Møt dine kolleger

Dette er dine kolleger

Vi har ca. 3000 ansatte i Forbo Flooring over hele verden. De er aktive i ulike fagområder som produksjon, kvalitetssikring, vedlikehold, forskning og utvikling, innkjøp, logistikk, IT, markedsføring, kommunikasjon, salg, økonomi og regnskap og personalavdelingen på ulike nivåer.

Colleagues

Fordelene

We have a lot to offer

We have an attractive package of employee benefits that vary per location. For example: employee insurance discounts (incl. health care), pension, discount on Forbo products.
Please refer to the local career page of your country of interest.

Working for Forbo