Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Forbo @ vt wonen&design beurs

Inspirerend online woonevent

Dit jaar een spectaculaire en inspirerende DIGITALE editie van de vt wonen&design beurs, het grootste woonevent van Nederland. Bezoek het event en ontdek nieuwe producten en schitterende collecties!

kwarts

Oktober woonmaand - Let's get digital!

Van 1 t/m 31 oktober staan de website van de vt wonen&design beurs en de verschillende social media kanalen helemaal in het teken van de woonmaand. Van 1 t/m 10 oktober vinden er daarnaast nog allerlei inspirerende happenings plaats, waar ook Forbo bij aanwezig is. Denk: toffe trendlezingen, primeurs, fijne beursaanbiedingen en advies van woonexperts. Join us bij de digitale editie van de vt wonen&design beurs!

Naar de website van de vt wonen&design beurs

logo vtwdb 2020

Marmoleum en Novilon vtwonen collecties

Dutch design en duurzaamheid komen samen in de Marmoleum vtwonen collectie, die bestaat uit 18 Marmoleum vloeren met een rustige, aardse en ‘cleane’ uitstraling. Neem bijvoorbeeld de gietvloer look & feel die veel terugkomt in de volledig CO2-neutraal geproduceerde collectie.

De Novilon vtwonen collectie bestaat uit 16 kleuren. Deze eigentijdse collectie, die volledig aansluit bij de interieurtrends van nu, biedt onder andere superstoere betonvloeren, een onderscheidende Hongaarse punt, het hippe Terrazzo en een fris grafisch dessin genaamd Stip.

Bekijk de vtwonen collecties

Novilon vtwonen Dot
allura

Nieuwe collectie: Allura PVC stroken voor thuis

Dit is zo'n moment waarop alles klopt, het ontbijt, de ochtendzon, de muziek... en de vloer: Allura PVC stroken in visgraat gelegd. Niet van echt te onderscheiden, zó natuurgetrouw. Vergeet ook het comfort niet. En de praktische kant. Allura is in alles een zorgeloze vloer, ook wat duurzaamheid betreft. De Allura collectie bestaat uit 25 verschillende dessins: hout en steen. Een systeem dat je ook perfect zelf strak kunt leggen. Dus als je nu voor de keuze staat voor een vloer die zowel prachtig als praktisch is, is dit het moment.

Bekijk de Allura voor thuis collectie

Boek een afspraak met een vloerexpert

Wil je graag een afspraak met één van onze vloerenexperts? Dat kan! Van 1 t/m 10 oktober zitten ze op drie verschillende locaties voor je klaar voor een uitgebreid adviesgesprek.
Boek hier je gratis adviesgesprek

Stalenservice

Stalen geven je een goed idee van hoe je toekomstige Forbo vloer eruit ziet. Met onze stalenservice bestel je gemakkelijk een staal van een Forbo vloer, met een maximum van 4 stalen. Je krijgt de stalen binnen vijf werkdagen kosteloos bezorgd.
Naar de stalenservice

vt wonen novilon

Upload je eigen foto naar onze unieke vloerplanner en je ziet direct hoe je vloer eruit komt te zien in jouw ruimte!

beurskorting

15% Beurskorting

Bestel je tijdens de beursdagen online een staal, dan krijg je deze binnen een aantal werkdagen thuisgestuurd. Hierbij zit een A5-kaart waarop een unieke code staat. Deze kaart geeft je recht op 15% korting bij aanschaf van een Marmoleum, Allura of Novilon vloer of een Coral entreemat.

Voorwaarden voor beurskorting:
• De staal is besteld tijdens de digitale vt wonen&design beurs van 1 t/m 10 oktober 2020
• De 15% korting geldt op Marmoleum, Novilon, Allura pvc stroken of Coral
• Korting geldt niet op installatie & ondervloer
• Korting d.m.v. het inleveren van de kaart met unieke code bij de woninginrichter
• De actie is geldig tot en met 31 maart 2021
• De actie is niet geldig in combinatie met andere acties
• De actie is niet geldig op projectenorders