Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

vtwonen huiscollecties

De samenwerking tussen Forbo en het vtwonen team heeft twee prachtige eigentijdse en veelzijdige vloerencollecties opgeleverd: oersterk en comfortabel Novilon vinyl en duurzaam en stoer Marmoleum.

Zilver 2406

Forbo ❤ vtwonen

De vtwonen huiscollecties van Forbo bestaan uit twee vloercollecties: Marmoleum vtwonen en Novilon vtwonen.

De Marmoleum vtwonen collectie bestaat uit 18 linoleum vloeren met een rustige, aardse en moderne uitstraling. Neem bijvoorbeeld de gietvloer look & feel die veel terugkomt in de volledig CO2-neutraal geproduceerde collectie. De Novilon vtwonen collectie is grondig vernieuwd met twaalf nieuwe vloeren. De eigentijdse collectie, die volledig aansluit bij de interieurtrends van nu, biedt o.a. superstoere betonvloeren, een onderscheidende Hongaarse punt, het nieuwe Terrazzo en een fris grafisch dessin genaamd Stip. Op de vloeren uit de vtwonen collectie zit 15 jaar fabrieksgarantie.

vtwonen collecties

BEKIJK DE COLLECTIES

Marmoleum vtwonen vloerencollectie

Als je zowel je huis als de wereld om je heen het beste gunt, dan is de Marmoleum vtwonen collectie de juiste keuze. Want dit is de duurzaamste vlakke vloer ter wereld, volledig CO2-neutraal geproduceerd. En dat sluit mooi aan bij de visie op inrichting en bewust leven van vtwonen, dat een selectie maakte uit onze bestaande linoleumcollecties. Marmoleum vtwonen is fraai, tijdloos en verkrijgbaar in warme kleurstellingen met onder andere beige-, bruin-, grijs- en groentinten en veel betonnen.

• De duurzaamste vlakke vloer
• Gemaakt van natuurlijke materialen
• Bij uitstek geschikt voor mensen met een allergie
• Comfortabel en gemakkelijk schoon te maken
• Ideaal voor vloerverwarming

Bekijk de collectie

Marmoleum vtwonen vloerencollectie

Marmoleum vtwonen: "Een prachtige duurzame vloer geeft de perfecte basis voor een mooi interieur"

Novilon vtwonen vloerencollectie

Wel de uitstraling van hout, maar niet het onderhoud. Of juist de look van beton, maar dan comfortabel met een warme uitstraling. De vernieuwde Novilon vtwonen collectie is ideaal voor bijna elke ruimte in huis. Het kamerbrede vinyl (in twee en vier meter breed) telt twee verschillende betondessins in tien kleuren. Daarnaast kent de collectie een Hongaarse punt in drie nieuwe, rustige kleurstellingen. Terug van weggeweest, is het granietachtige Terrazzo in twee tinten die makkelijk te combineren zijn met alle betonlooks. Stip tenslotte, een bijzondere grafische print die hele mooie effecten geeft, is ook nieuw.

• Geluiddempend en comfortabel
• Tot 40 m2 los te leggen
• Makkelijk in onderhoud
• Ideaal voor vloerverwaming
• Ftalaat vrij en gemaakt in Nederland

Bekijk de collectie

novilon vtwonen vloerencollectie

Novilon vtwonen: "Omdat alles op zijn plaats valt als de basis klopt"

Marmoleum modelwoning gestyled door vtwonen

Als je wilt zien en ervaren hoe veelzijdig en sfeervol Marmoleum is, is een bezoek aan de Marmoleum Modelwoning een must. Hier kun je in alle rust rondlopen door verschillende kamers die in uiteenlopende stijlen zijn ingericht door de stylisten van vtwonen. Novilon vloeren ziet u in het Novilon Paviljoen. Open elke zaterdag van 11.00u tot 16.00u.

Adres:
Industrieweg 12
1566 JP Assendelft

Marmoleum modelwoning styled by vtwonen

Quiz: welke vloer past bij jou?

Er is zoveel om op te letten bij het aanschaffen van een mooie vloer: de soort vloer, het patroon, formaat en kleur. En is de vloer eigenlijk wel duurzaam, milieuvriendelijk en makkelijk te onderhouden? Deze quiz helpt je bij het vinden van een vloer die bij jou én je huis past.
Doe de quiz

Handige vloerplanner

Wil je graag kijken hoe onze vloeren eruit zien in verschillende sferen en ruimtes? Of hoe jouw keuze past binnen je eigen interieur? Met onze handige online vloerplanner kan het! Kies een ruimte of upload je eigen foto.
Naar de vloerplanner

Brochures

 • Novilon vtwonen brochure 2019

  Brochure Novilon vtwonen
  Bekijk de Novilon vtwonen huiscollectie brochure

 • Marmoleum vtwonen 2019

  Brochure Marmoleum vtwonen
  Bekijk de Marmoleum vtwonen brochure

 • Consumentenadviesprijzen 2020

  Adviesprijzen
  Bekijk de consumentenadviesprijslijst