Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Ouderenzorg- Entreesystemen

Houd vuil en vocht buiten

Entreesystemen

Een schone en veilige entree begint bij de vloer

In verzorgingshuizen gaat het niet alleen over de voetstappen van de bewoners. Door de 24-uurs diensten van het personeel en de constante stroom bezoekers kunnen de entrees het zwaar te verduren krijgen en kan er nattigheid en vuil in de receptieruimte en daarbuiten terechtkomen. Dit kan niet alleen de vloerbedekking beschadigen, maar ook onnodige gezondheids- en veiligheidsrisico’s met zich meebrengen.

Tot 65% van de schoonmaakkosten kan worden bespaard met zes meter van de Coral schoonloopzone. Coral zorgt ook voor stevigheid - een belangrijk aspect in zorginstellingen. Op deze manier kunnen ongelukken door uitglijden worden voorkomen en kunnen bewoners, gasten en medewerkers zich veilig bewegen.

Kies een entreevloer die:
- Uitglijden bij ingangen vermindert
- De vloerafwerking binnen beschermt
- De schoonmaakkosten vermindert

Feit: 6 meter Coral kan tot 95% van vuil en vocht in een gebouw tegenhouden

Te gebruiken producten:

 • Coral

  Coral entreesysteem

  De eerste stappen om uw gebouw te beschermen

  Coral

  De eerste stappen in de bescherming van uw gebouw. Door tot 95% van het binnendringen van vuil en vocht tegen te houden, kunnen onze Coral entreematten de levensduur van uw vloer verlengen en de schoonmaakkosten en het risico op uitglijden sterk verminderen. Met bijna 50 jaar ervaring biedt Forbo Coral u de beste entreevloeroplossing voor uw entree. Bekijk hieronder onze verschillende Coral-collecties.

 • Entreesysteem Nuway

  Nuway entreesysteem

  Uitstekende eerste bescherming

  Nuway

  Geen entree is te groot, te klein of te moeilijk van vorm voor een Nuway entreemat. Geen verkeers is te zwaar en geen vervuilingsgraad is te hoog. Wat voor soort systeem u ook in gedachten heeft, de ervaren verkoop- en technische teams van Nuway kunnen u een oplossing bieden die perfect aan uw behoeften voldoet. Nuway biedt een breed scala aan enkel- en dubbelzijdige matten op maat, die een uitstekende eerste bescherming vormen tegen het binnendringen van vuil en vocht in uw gebouw.