Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeren voor sanitaire ruimtes

Geen nare luchtjes meer

Sommige scholen kampen met geuroverlast in hun toiletten. Dit probleem ontstaat onder andere doordat urine in de voegen of de vloer trekt. Kies dan voor sanitair vinyl met een speciale toplaag en nare luchtjes behoren tot het verleden.

step

Belangrijkste vereisten

Wanneer u op zoek bent naar een vloer voor een sanitaire ruimte, zoals een toilet of badkamer, dan zijn dit de belangrijkste elementen om rekening mee te houden.

Kies voor een vloer:
● eenvoudig schoon te maken en te onderhouden is
● die bestand is tegen de constante inwerking van vocht, urine en schoonmaakmiddelen
● met een volledig gesloten oppervlak, zodat geuroverlast tot het verleden behoort
● eventueel een anti-sliptoplaag, die ook als de vloer nat of vochtig is, zijn stroefheid behoud

Surestep Original 17252-17280-17298

Aanbevolen collecties voor sanitair

Step antislip vinyl

De Step collectie van Forbo omvat een uitgebreide serie antislip vloeren die voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Alle producten in de Step collectie voldoen of overtreffen de eisen van de Europese normen en de Britse Health and Safety Executive (HSE).

De verschillende lagen in alle Step producten, zorgen samen voor uitstekende prestaties. De compacte, gekalanderde rug zorgt ervoor dat hoge belastingen geen probleem zijn en de indrukbestendigheid zeer goed is. Deze rug bestaat voor 70% uit gerecycled materiaal, wat zorgt voor een goed milieuprofiel. De glasvliesdrager vormt het hart van het product en geeft Step haar hoge dimensiestabiliteit.

Bekijk de Step antislip collectie

Step
Sphera Evolution 50431

Sphera homogeen vinyl

Sphera is een homogeen projectvinyl in banen met een volledig gesloten oppervlak. Sphera is hierdoor bestand tegen inwerking van urine en voorkomt geuroverlast. De naden worden gelast. Sphera is eenvoudig te reinigen. Laat Sphera doorlopen naar de wand voor een mooie plintafwerking. Sphera is verkrijgbaar in een breed spectrum. Er is dus altijd wel een kleur die past bij de toiletgroepen.


Bekijk de Sphera collectie

Eternal Projectvinyl

Eternal is een heterogeen projectvinyl van hoge kwaliteit met een volledig gesloten oppervlak. De eventuele naden worden gelast en de banen kunnen doorlopen tot tegen de wand waardoor een eenvoudig te reinigen vloer ontstaat. Eternal is bedoeld voor een grote verscheidenheid aan toepassingen, waaronder toiletruimtes. Door het grote assortiment kleuren en dessins en de no-nonsense kwaliteit is Eternal altijd een goede keuze.


Bekijk de Eternal collectie

Eternal Colour 40562 & Eternal Wood 10852