Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Vloeren voor Kantine en eetzaal

Kantinevloeren voor een fijne pauze

Een kantinevloer moet tegen een stootje kunnen, eenvoudig te onderhouden zijn en zorgen voor een prettige akoestiek. Zo komt iedereen even tot rust komt tijdens de pauze.

Solidstep 174032 Smoke

Belangrijkste vereisten

Wanneer je op zoek bent naar een vloer voor een kantine of cafetaria, dan zijn dit de belangrijkste elementen om rekening mee te houden.

Kies voor een vloer die:
● een sfeervolle en uitnodigende uitstraling heeft
● eenvoudig schoon te maken en bestand tegen vloeistoffen is
● slipbestendig is
● bijdraagt aan een goede akoestiek

Albeda College

AANBEVOLEN COLLECTIES VOOR KANTINES

Safestep R11 & 174922 Surestep Wood 18802

Step antislip vloeren

De Step collectie van Forbo omvat een uitgebreide serie antislip vloeren die voldoen aan de veiligheidseisen die gelden voor een groot aantal toepassingen. Alle producten in de Step collectie voldoen of overtreffen de eisen van de Europese normen en de Britse Health and Safety Executive (HSE).


Bekijk de collectie

Marmoleum, de duurzaamste keuze

Marmoleum, gemaakt van natuurlijke en hernieuwbare materialen, is uitermate geschikt voor ruimtes met veel verkeer zoals kantines. Daarnaast is het de meest duurzame vlakke veerkrachtige vloer die er is: Marmoleum is 110% CO2 neutraal geproduceerd en draagt niet bij aan klimaatverandering. Met Marmoleum kies je voor een vloer die bijdraagt aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties.

Daarnaast is Marmoleum praktisch en makkelijk in onderhoud.

Ook verkrijgbaar in een Decibel variant met akoestiekverbeterende eigenschappen.
Bekijk de collectie

utrecht
kantine

Allura vinyltegels en stroken

Een Nederlands kwaliteitsproduct met de mooiste designs, de hoogste kwaliteit en ongeëvenaarde service. De Allura collectie wordt volledig in onze Forbofabriek in Coevorden ontworpen en geproduceerd, waardoor je verzekerd bent van een kwaliteitsvloer die aan alle Nederlandse en Europese normen voldoet.

Bekijk de collectie

Eternal digitaal geprint vinyl

Zoek je een vloer waarmee je zich kunt onderscheiden? Een vloer die volledig voldoet aan uw wensen en die je helemaal zelf kunt ontwerpen? Met digitaal geprint vinyl is elk vloerontwerp mogelijk.
Alle Eternal producten zijn 100% ftalaatvrij en de rug is gemaakt van 60% hergebruikt materiaal uit ons eigen productieproces. Al het productieafval wordt door ons hergebruikt. Eternal wordt geproduceerd met hernieuwbare energie en voldoet aan alle relevante geldende kwaliteits- en milieunormen.

Meer informatie

aventus