Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Kantoren - Entrees & uitgangen

De eerste indruk van een gebouw

KLM Crew Training Center

Bescherm je vloeren binnen

De entreevloer is fundamenteel voor de kantooromgeving. Een goed ontworpen entreesysteem voorkomt dat vuil en vocht worden meegevoerd en verlengt daardoor de levensduur van de vloeren binnen. Het verlaagt de schoonmaak- en onderhoudskosten en de kans op letsel door uitglijden. Met zowel textiele (Coral) als rigide (Nuway) entreesystemen in ons portfolio kunnen wij voor iedere situatie een entree oplossing bieden.

Kies een vloer die:
● gemakkelijk schoon te maken is
● uitglijden en struikelen vermindert
● het interieur beschermt

Door tot 95% van het ingelopen vuil en vocht tegen te houden, kunnen onze Coral schoonloopmatten de levensduur van je vloer verlengen, de schoonmaakkosten en het risico op uitglijden aanzienlijk verminderen

Aanbevolen producten:

 • Coral

  Coral Entreesystemen

  De eerste stap in het beschermen van je gebouw

  Coral

  De eerste stappen om je gebouw te beschermen. Doordat ze tot 95% van het beloopte vuil en vocht tegenhouden, kunnen onze Coral entreesystemen de levensduur van jouw vloer verlengen en de schoonmaakkosten en het risico op uitglijden aanzienlijk verminderen. Met bijna 50 jaar ervaring biedt Forbo Coral je de beste entreevloeroplossing voor jouw entree.

 • Nuway

  Nuway Entreesystemen

  Uitstekende eerste verdedigingslinie

  Nuway

  Geen enkel entreegebied is te groot, te klein of te onhandig gevormd voor een Nuway rigide entreemattensysteem. Geen enkel verkeer is te zwaar en geen enkele mate van vervuiling is te hoog. Welk type entreesysteem je ook in gedachten heeft, de ervaren verkoop- en technische teams van Nuway kunnen jou begeleiden naar een oplossing die perfect is afgestemd op jouw behoeften. Nuway biedt een breed scala aan stijve enkel- en dubbelzijdige, op bestelling gemaakte matten die een uitstekende eerste verdedigingslinie bieden tegen het binnendringen van bodem en vocht in jouw gebouw.