Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Hospitality & leisure - Wellness

Creëer een ontspannende omgeving

 Safestep Aqua 180052 & 180352

Verminder het risico op uitglijden en struikelen

Op blote voeten lopen in wellnessruimtes vereist een schone en veilige vloer. Onze Step veiligheidsvloeren bieden je beide en in de meest aantrekkelijke designs. Er zijn verschillende niveaus van veiligheidsvloeren, afhankelijk van de vereiste veiligheidsnormen. Binnen de verschillende niveaus kunnen ontwerpen gecombineerd worden zodat je alle regels volgt maar de ruimte er toch goed uitziet.

Veiligheid, design, vertrouwen

Aanbevolen producten:

 • Forbo Surestep Laguna 81482 Greige

  Natte ruimtes

  Veiligheid, design, vertrouwen

  Natte ruimtes

  Voor gasten bieden antislipvloeren voor natte ruimtes de gemoedsrust dat ze de badkamer kunnen gebruiken zonder zich zorgen te hoeven maken over uitglijden.
  Forbo biedt een complete oplossing voor natte ruimtes met zijn Step-veiligheidsvloeren en Onyx vinyl wandbekleding. Step is een met deeltjes verbeterde antislipvloer die langdurige bescherming en optimale hygiëne biedt. Onyx + biedt een glad, hygiënisch wandoppervlak in eigentijdse kleuren.

 • Sphera Element Aquajet 50051-50053

  Eigen vloerontwerp

  Jouw eigen unieke vloer

  Eigen vloerontwerp

  Zo veel keuze, maar niets kunnen vinden? Heeft u zelf een geweldig of uniek idee? Met digitale print zijn de mogelijkheden grenzenloos. Neem Aquajet, een methode waarbij het ontwerp wordt uitgesneden door middel van een straal water onder hoge druk. Maar ook met digitale print op Flotex of vinyl zijn er veel mogelijkheden.