Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Algemene Industrie

Geschikt voor zware belasting

Colorex

Vloeren voor Algemene Industrie

Vloeren in industriële omgevingen hebben te kampen met
specifieke problemen, vooral in ruimtes die zeer intensief worden
gebruikt met allerlei mogelijk zware hulpmiddelen. Colorex is
ontworpen voor alle industriële ruimtes, dus ook voor zeer zwaar
gebruik. De tegels worden gesneden uit homogene blokken
materiaal die zijn geperst onder extreem hoge druk waardoor de
belastbaarheid zeer hoog is.

Colorex biedt u:
• Hoge mechanische weerstand en heeft geen extra coating nodig.
• Uitstekende chemische bestendigheid dankzij een porie-vrij oppervlak en een opmerkelijk laag percentage weekmaker
• 100% repareer- en herstelbaar.

Colorex
Colorex

Colorex - Tegels

Colorex is een geavanceerd technisch vloersysteem in tegelformaat dat speciaal is ontworpen voor gecontroleerde omgevingen, zoals de halfgeleider-, life sciences- en maakindustrie en cleanrooms. Colorex biedt oplossingen voor ESD en beheersing van deeltjesuitstoot en TVOC's. Wij bieden Colorex EC permanent geleidende tegels, Colorex SD permanent dissipatieve tegels en Colorex Plus losliggende tegels.

Klik hier voor onze Colorex collectie

Colorex Plus

Colorex als loslegvloer.
De renovatie van een industriële vloer is vaak duur en arbeidsintensief. Door o.a. stilstandtijd en werkzaamheden aan de ondervloer lopen de kosten al hoog op nog voordat de vloer geïnstalleerd is.

Colorex Plus is een hoogwaardig vloersysteem dat bestaat uit lijmvrije loslegtegels. De vloer wordt geïnstalleerd zonder onderbreking van werkzaamheden en is na installatie direct klaar voor gebruik. De tegels zijn met elkaar verbonden door een uniek en onzichtbaar zwaluwstaartsysteem. Natuurlijk heeft deze vloer het kenmerkende Colorex oppervlak, met zijn bewezen eigenschappen en voordelen.

Colorex Plus is beschikbaar als elektrostatisch geleidende (EC) optie, een basisoptie en een antislip optie (R10).

Klik hier voor onzeColorex plus collectie

Colorex Plus with adhesive free Dovetail construction
Sphera_EC 450007 Grey Sky

Sphera SD | EC - banenmateriaal

De Sphera SD|EC collectie bestaat uit 2 deelcollecties: Sphera SD (Static Dissipative) en Sphera EC (Electrostatic Conductive). Beide vloerbedekkingen, in banenmateriaal, bieden een permanent betrouwbare vloeroplossing voor de meest veeleisende gecontroleerde omgevingen.

Met Sphera SD|EC speelt u in op veiligheid in combinatie met eigentijdse dessins.

Klik hier voor onzeSphera SD|EC collectie

Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex is een linoleumvloerbedekking die voldoet aan de vereisten voor elektrische geleiding < 109Ω in overeenstemming met EN1081). Uw persoonlijke veiligheid en statische gevoelige apparatuur zoals computers zijn dus goed beschermd. Het is de duurzaamste, milieuvriendelijke geleidende vloeroplossing. Gemaakt van natuurlijke, hernieuwbare grondstoffen draagt het bij aan het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk.

Marmoleum Ohmex is ontworpen voor specifieke toepassingen in serverruimtes, datacentra, assemblageruimtes en laboratoria. Het is verkrijgbaar in zes kleuren.

Klik hier voor onze Ohmex collectie

Marmoleum Ohmex

Geschikte producten:

 • Colorex SD 150204 montblanc semicon

  Colorex SD

  Statisch dissipatief

  Colorex SD

  Colorex SD is een statisch dissipatieve homogene vloerbedekking in tegelformaat. De technologie zorgt voor permanente ESD-eigenschappen gedurende de hele levensduur van het product, ongeacht de vochtigheidsgraad van de ruimte. Vanwege het dichte netwerk van geleidende aders stromen statische ladingen gemakkelijk door de vloer naar de aarde. Colorex SD is bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden en biedt een geschikte oplossing voor kritische ruimtes zoals cleanrooms en voor de meest veeleisende productiesites in de elektronica, life sciences en maakindustrie.

 • Colorex EC

  Colorex EC

  Electrostatisch conductief

  Colorex EC

  Colorex EC is een elektrostatisch-geleidende tegelvloerbedekking met permanente ESD-eigenschappen. Door het dichte netwerk van geleidende adertjes wordt de statische lading meteen door de vloer naar de aarde geleid. De Colorex EC-tegels zijn bestand tegen zelfs de zwaarste omstandigheden en bieden de ideale oplossing voor zeer gevoelige ruimten zoals cleanrooms en voor veeleisende productiesites in de elektronica- en productiesector en de biowetenschappen

 • Colorex Plus Quartz

  Colorex Plus

  Lijmvrij

  Colorex Plus

  Colorex Plus is een hoogwaardig vloerbedekkingssysteem dat bestaat uit lijmvrije tegels voor alle ruimtes waar stilstand of dure voorbehandeling van de ondervloer ongewenst is. Colorex Plus wordt namelijk zonder onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden geïnstalleerd en is direct na installatie klaar voor gebruik, zelfs voor een vorkheftruck. Colorex Plus is beschikbaar als elektrostatisch geleidende (EC) optie, een basisoptie en een antislip optie (R10).

 • Sphera SD-550000 white | SD 550049 yellow green

  Sphera SD

  Statisch dissipatief

  Sphera SD

  Sphera SD is een homogene vinyl vloer met statische dissipatieve eigenschappen. Om consistente, betrouwbare prestaties te garanderen, zijn dissipatieve chips toegevoegd. De schone sabbia reliëfstructuur zorgt voor een gemakkelijk te reinigen, mat oppervlak.

 • Sphera EC 450000 white

  Sphera EC

  Elektrostatisch conductief

  Sphera EC

  Sphera EC is een homogene vinylvloer met permanent geleidende eigenschappen. Om consistente, betrouwbare prestaties te garanderen, zijn er carbon black-chips toegevoegd. De gemarmerde designchips verzachten het uiterlijk en zorgen voor een authentieke uitstraling. De 13 kleuren hebben een makkelijk te reinigen en mat oppervlak dankzij de schone sabbia reliëfstructuur.

 • Marmoleum Ohmex Heinz Nixdorf Museumforum

  Marmoleum Ohmex

  Bescherm je apparatuur

  Marmoleum Ohmex

  Marmoleum Ohmex voldoet aan de specifieke eisen voor elektrische geleiding. De elektrische weerstand is verbeterd tot <109Ω (conform EN1081). Dit zorgt voor persoonlijke veiligheid en voor bescherming van al uw statische gevoelige apparatuur en producten.