Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Geberit B.V.

  • Geberit
  • Geberit B.V.
  • Geberit B.V.
  • Geberit B.V.
  • Geberit B.V.

Geberit is een Zwitserse multinationale groep gespecialiseerd in de productie en levering van sanitaire onderdelen en aanverwante systemen. Het is een leider op zijn gebied in Europa met een wereldwijde aanwezigheid via zijn dochterondernemingen.

Duurzaamheid is voor Geberit al tientallen jaren vanzelfsprekend, bijvoorbeeld in de vorm van waterbesparende producten, nieuwe logistieke oplossingen of energie-efficiƫnte productielijnen en een verantwoorde opleiding.

In Nieuwegein staat het Nederlandse kantoor met o.a cursusruimtes en showroom. In het nieuwe ontwerp van het gehele kantoor en de showroom is uitgegaan van water, leidingwerken en duurzaamheid. Omdat er in het gebouw naast werknemers, ook cursisten (loodgieters) en andere klanten komen zijn er naast stoere materialen in zwart staal en beton ook wat zachtere materialen en kleuren gebruikt: hout en koper. Hout, niet van echt te onderscheiden maar wel makkelijk te onderhouden en oersterk dat waren redenen voor New Purpose interieurontwerp om voor Allura te kiezen in alle gangzones zowel op de begane grond als op de verdiepiingen. In de relaxzones is gekozen voor Marmoleum Solid in de kleur petrol. Een mooie combinatie.

Projectnaam Geberit B.V.
Locatie Nieuwegein
Interieurontwerper New Purpose
Fotograaf Today's Brew

Documenten

  • Document