Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Slachtofferhulp Nederland

  • Slachtofferhulp Nederland
  • Slachtofferhulp Nederland
  • Slachtofferhulp Nederland
  • Slachtofferhulp Nederland
  • Slachtofferhulp Nederland

Mooie match van Flotex en Eternal in het nieuwe hoofdkantoor van Slachtofferhulp Nederland.

Slachtofferhulp Nederland helpt jaarlijks 200.000 slachtoffers en nabestaanden hun leven weer op te pakken na een ingrijpende gebeurtenis. Dit betekent dat medewerkers soms zware, vertrouwelijke gesprekken voeren met de slachtoffers van misdrijven, verkeersongevallen en calamiteiten. Dit moeten zij in een rustige, besloten sfeer kunnen doen. Na die vaak heftige gesprekken is ook rust nodig, voor de medewerkers bij Slachtofferhulp. Dat vraagt om een bijzondere omgeving.

Frank Bos, Projectleider Facilitair en Huisvesting stelde een aantal eisen aan de vloer: het moet een sterk product zijn, geen lasnaden hebben en op gebied van duurzaamheid moet de productie van de vloerbedekking zo min mogelijk het milieu belasten, recyclebaar zijn, makkelijk te leggen maar ook goed schoon te maken en vooral lang meegaan.

Voor Liesbeth Rabbinge, interieurdesigner van dit project, waren akoestiek, warmte en comfort belangrijke uitgangspunten in de vloerkeuze. Samen met architect Ward Boeijenjong is zij verantwoordelijk voor het totale interieurontwerp. Ward geeft aan dat hij de overgang tussen de vloeren en de wanden het allermooiste vindt in dit kantoor. De natuurlijke uitstraling van de houten kozijnen met de hele lichte kleuren van de vloeren en plafonds zorgt voor een ontzettend prettige werkomgeving.

Klik hier voor referentievideo:

Projectnaam Slachtofferhulp Nederland
Locatie Utrecht, The Netherlands
Interieurontwerper Rabbinge Interiors - Liesbeth Rabbinge
Architect Boeijenjong Architecten - Ward Boeijenjong
Vloerenleverancier Heesen Project Solutions
Fotograaf Herbert Wiggerman

Documenten

  • Document