Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Advies voor VvE's

Vloeroplossingen voor wooncomplexen

Onze vloeren zijn makkelijk te onderhouden en ontworpen om hun uitstraling te behouden, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Onze volledig geïntegreerde vloeroplossingen voldoen aan alle eisen voor de entree, centrale ruimtes en woningen.

Centrale entree met brievenbussen in wooncomplex Spring, Barendrecht

De vloer als basis van je interieur

We lopen er dagelijks over heen en nemen het vaak voor lief. Maar niets kan een ruimte meer maken of breken dan de vloer. En dat weten wij bij Forbo maar al te goed. Onze missie is het creëren van een gezonde ruimte binnen en bijdragen aan een duurzame wereld daarbuiten. Lees er meer over in onze brochure:

Duurzame vloeren

Forbo Flooring is marktleider in vloerbedekkingen en toonaangevend in duurzame vloeren voor uiteenlopende interieurs. Onze vloeren zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven.
Lees hier meer:

Zwarte Coral Classic entreemat in de hal

De juiste uitstraling begint bij de entree

Bescherm je vloer met Coral

Schoenen nemen vuil en vocht mee het gebouw in en maken de vloer vies en glibberig. Hierdoor ziet het interieur er niet langer representatief uit. Daarnaast raakt de vloer beschadigd. En het levert ook nog eens veiligheidsrisico's op. Elke entree van een gebouw heeft bescherming nodig en Coral is de beste in zijn soort. Waarom? Coral is onafhankelijk bewezen effectief, stijlvol, duurzaam en brandveilig. Coral integreert perfect in het vloerenplan en vormt een uitstekende drempel tegen vuil en vocht.

Lees er meer over in onze whitepaper: De wetenschap over de schoonloopmat

of ga naar onze webpagina:Schoonloopsystemen

Totaalleverancier

* advies over entreezones, gangen, gemeenschappelijke ruimtes

* experts op gebied van contactgeluid, vloerverwarming, onderhoud

* gratis ontwerpservice

* upload je eigen foto in onze vloerplanner

* System solutions:
complete vloeroplossing met 100% garantie:

man op betonvloer in leeg gebouw
Grijze betonlook Marmoleum vloer in woonkamer/keuken

Voor elke ruimte een vloer

In de woning
Of het nu gaat om de slaapkamer, keuken of woonkamer, Forbo heeft voor alle ruimtes een geschikte vloer die aan alle eisen en voorwaarden voldoet om de juiste sfeer, uitstraling en comfort te creëren.
Vloeren voor thuis

In de gemeenschappelijke ruimtes
Woongenot in een wooncomplex zit niet alleen in je eigen woning maar ook in de gemeenschappelijke ruimtes. Denk hierbij aan de hal, het trapportaal, gemeenschappelijk terras of een grote gemeenschappelijke activiteitenruimte. Kies voor deze ruimtes voor een duurzame, praktische en onderhoudsvrije vloer. Vloeren voor projecten

Een keuze voor duurzaam

Duurzaamheid zit in het DNA van Forbo. Van hoe we onze fabrieken aansturen tot hoe we onze ingrediënten kiezen... elke stap draagt bij aan onze missie om een betere omgeving te creëren.

Marmoleum is mooi, helemaal van nu en heeft als voordeel dat het van nature al duurzaam is. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en 100% CO2 Neutraal geproduceerd.
Meer informatie
Maar ook voor onze andere vloeren zorgen wij ervoor dat de productie een minimale impact heeft op het milieu. Forbo staat garant voor milieubewuste producten en moderne processen. Bekijk onze infographic over de voetafdruk van al onze producten: Forbo's voetafdruk

co2 feet green
Factory Assendelft overview

Gemaakt in Nederland

Meer dan 90% van de vloeren produceert Forbo in Nederland. Onze Coralfabriek staat in Krommenie, de Novilonfabriek in Coevorden en onze Linoleumfabriek in Assendelft. Wereldwijd genieten miljoenen gezinnen en werknemers van onze vloer. Daar zijn we trots op en daar zijn we al meer dan 100 jaar Hollandse Meesters in.

Niet alleen weet je precies waar je vloer vandaan komt, ook zijn de lijnen kort: bij Forbo heb je één centraal aanspreekpunt, krijg je vooraf installatie- en productadvies en wanneer je een staal aanvraagt, heb je deze binnen 3 werkdagen in huis. We zijn altijd goed bereikbaar voor informatie en advies en je vloer wordt snel en op tijd geleverd vanuit Nederland. Bovendien krijg je 10 jaar garantie op de vloer en de installatie.
Meer informatie over Forbo

Wil je graag een vrijblijvend (onderhouds)advies over entreesystemen en/of vloerbedekkingen in centrale ruimtes? Onze accountmanagers staan voor je klaar! Vul het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.