Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Voor elk project de juiste vloer

Iedere ruimte vraagt om een eigen oplossing. Daarover denken wij graag met u mee. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste vloer binnen ons complete productaanbod. Een gezonde en duurzame vloer. Voor zowel binnen als voor de wereld buiten.

Marmoleum Marbled Terra 5804

VAN IDEE TOT REALISATIE - DEZE SERVICES HELPEN U VERDER

Gratis stalen

Stalen geven je een goed idee van hoe je toekomstige Forbo vloer eruit gaat zien. Met onze stalenservice bestel je gemakkelijk een staal van een Forbo vloer, met een maximum van 5 stalen. De stalen worden kosteloos binnen enkele dagen bezorgd.

Naar de Stalenservice

Marmoleum Linear 2021

Inspirerende referenties

Van basisschool tot overheidsgebouw, van ziekenhuis, hotel, winkel tot kantoor: Forbo heeft in Nederland en internationaal fantastische projecten gerealiseerd. Van veel van deze referenties zijn prachtige foto's beschikbaar. Laat u inspireren en bezoek onze referentiepagina.

Direct naar de referenties

Handige vloervisualiser

U hebt een bepaalde vloerbedekking in gedachte, maar wilt graag weten hoe deze er in een bepaalde ruimte uitziet? Of u wilt zien welke mogelijkheden u hebt bij het installeren van vinylstroken en -tegels? Dan biedt de online vloervisualiser uitkomst!

Direct naar de vloervisualiser

The Edge Deloitte Office Amsterdam
Marmoleum Modular Marble-Slate t3405 t3407 te3746
forbonline

24/7 bestellen via forbOnline

ForbOnline is uniek in de vloerenindustrie. Met forbOnline kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week Forbo vloeren bestellen en heeft u altijd inzicht in de actuele voorraad. ForbOnline is gemakkelijk in gebruik, ook op uw tablet of mobiel. En via track-and-trace kunt u uw order precies volgen.

ForbOnline is voor alle klanten die rechtstreeks bij Forbo kopen. Als u nog geen account heeft voor forbOnline, dan kunt u hier een account aanvragen. Onze afdeling Customer Services beoordeelt of u in aanmerking komt voor een account. U ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een e-mail met daarin uw inloggegevens.
Direct naar ForbOnline

System Solutions

Met Forbo System Solutions bieden Forbo Flooring en Forbo Eurocol een aantal unieke totaaloplossingen voor de vloerenbranche. Voor een succesvolle installatie zijn namelijk niet alleen producten nodig, maar ook de installatie zelf is van groot belang. Het afstemmen van de juiste installatiematerialen en vloerbedekkingen speelt hierin een cruciale rol. Wanneer je kiest voor de Forbo Systems Solutions ben je gegarandeerd van een probleemloze vloer!

Meer over System Solutions

Sphera Energetic