Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Marmoleum voor architecten & ontwerpers

Natuurlijke grondstoffen & duurzaamheid

Marmoleum is gemaakt van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, houtmeel en kalksteen.

Het ambacht van het vervaardigen van linoleum heeft de afgelopen 150 jaar niet stil gestaan. Het is een ambacht dat je op geen enkele handels- of ambachtschool kunt leren. In feite weet slechts een handvol mensen Marmoleum te maken.

Meer informatie over natuurlijke grondstoffen & duurzaamheid

Natuurlijke grondstoffen

Marmoleum collectie

Een natuurlijke winnaar! Onze linoleum vloerbedekkingen met het Marmoleum merk zijn natuurlijke vloeren die worden geassocieerd met duurzaamheid, hoge kwaliteit en innovatief ontwerp. Ontdek de natuurlijke schoonheid van Marmoleumvloeren met meer dan 300 kleuren en ontwerpen, variërend van Marbled tot Linear en Concrete, verkrijgbaar in banen, tegels en planken.

Ontdek onze Marmoleum collecties

Marmoleum Collecties

CO2 Neutraal (zonder te compenseren!)

Verbeter de wereld, start bij de vloer. Marmoleum is een CO2 neutraal geproduceerd product zonder negatieve invloed op de wereldwijde klimaatverandering. Het combineert ecologische waarden met hedendaags design en levert een belangrijke bijdrage aan een duurzame wereld.

Sterker nog: elke vierkante meter Marmoleum die we produceren, ontlast het milieu van 40 gram koolstofdioxide.

Hoe? Dat leggen we hier uit:
Meer informatie over Marmoleum CO2-neutraal

CO2 neutraal

Design & Inspiratie

De Marmoleum collectie bestaat uit vele verschillende designs, kleuren, structuren en de collectie is makkelijk te combineren met andere Forbo vloeren. Start je inspiratietour door een kijkje te nemen bij onze nieuwste referenties of probeer een aantal vloeren uit in onze vloerplanner.

Meer informatie over Design & Inspiratie

Design

Milieu

In lijn met onze duurzaamheidsstrategie gebruiken we verschillende transparante certificeringssystemen van onafhankelijke derde partijen wereldwijd om onze vloerbedekkingen regelmatig te laten controleren en evalueren. Marmoleum heeft meerdere kenmerken die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Met onze vloeroplossingen is het onze ambitie om een positieve bijdrage te leveren aan je gezondheid en welzijn.

Marmoleum draagt bij aan een gezond binnenklimaat
Meer informatie over circulair Marmoleum

Milieu

Installatie & Onderhoud

De ondersteuning voor installatie en onderhoud van je vloer wordt aangeboden via de verkoopfilialen en klantenservice van Forbo Flooring. Duidelijke beschrijvingen en handleidingen zijn beschikbaar voor onze linoleum vloeren. Het volgen van de richtlijnen verzekert de levensduur van de vloer en zo een blijvend mooie vloer.

Meer informatie over installatie & vloeronderhoud

Marmoleum schoonmaken