Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar DESIGN TRENDS

Bouw- en designtrends in 2023

In ons nieuwe Forbo Flooring webinar bespreken trenddeskundigen Christoph Brach en Thomas Eurlings de nieuwste en opkomende trends in bouw en design.

Webinar Design Trends 2023 | Forbo Flooring

Webinar Bouw- en designtrends in 2023

Welke wereldwijde designtrends kunt u verwachten in 2023? We laten u de belangrijkste zien in dit exclusieve webinar, compleet met prachtige beelden.

Gastspreker Christoph Brach is mede-oprichter van ontwerpstudio Raw Color. Hij is een productontwerper met een eigentijdse benadering van hoe kleur onze omgeving beïnvloedt en heeft een sterk onderzoekende houding ten opzichte van duurzame kleurstoffen en materialen.

Thomas Eurlings is onafhankelijk product- en interieurontwerper en senior designer vinyl bij Forbo Flooring. Hij zal een voorproefje geven van ons nieuwe Trend Rapport, waarin de nieuwe mindset en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid worden besproken. Maar ook laten zien hoe dit zich vertaalt naar de gebouwde omgeving en onze vloerproducten.

Begin het nieuwe jaar goed met een frisse blik op de relevante trends voor de bouw en het interieurontwerp.

Allura Flex 1506 taupe sand + 9017 fox orange

Bekijk het webinar:

Christoph Brach | photo courtesy of Christoph Brach/Raw Color

Over Christoph Brach/Raw Color

Raw Color, opgericht door ontwerpers Christoph Brach en Daniera ter Haar, heeft een uniek idee over het gebruik van kleur in design. Raw Color werkt over verschillende disciplines heen en mengt afbeeldingen, fotografie en productontwerp en helpt bedrijven de middelen te ontwikkelen die ze nodig hebben om een positie in te nemen voor de nabije en verre toekomst. Het werk van de studio weerspiegelt een geraffineerde behandeling van materiaal, gevormd door onderzoek en experimenten om een visuele taal op te bouwen.

De studio is gevestigd in Eindhoven (NL) en heeft internationale klanten waaronder Adidas, Dutch Invertuals, Ikea, Kvadrat, Nanimarquina, Sancal en Samsung. Haar werken zijn opgenomen in de collecties van het Cooper Hewitt Museum, Stedelijk Museum Amsterdam en TextielMuseum (NL).

MEER OVER RAW COLOR
VOLG RAW COLOR OP INSTAGRAM

Thomas Eurlings | photo courtesy of Thomas Eurlings

About Thomas Eurlings

Thomas Eurlings werkt sinds 2012 als Senior Designer Vinyl bij Forbo Flooring. In deze functie werkt hij aan collecties als Allura (LVT) en Eternal (projectvinyl) en is hij samen met designer collega Marijke Griffioen verantwoordelijk voor diverse Forbo Flooring trendpublicaties, zoals het jaarlijkse trendrapport en de nieuwe trendkleurselectie 'Mood of the Season'.

Als oprichter van ThomasE, een internationaal opererende creatieve studio gevestigd in Amsterdam, ontwerpt Thomas zowel complete interieurs als interieurproducten en sieraden. De interieurproducten variëren van maatwerk tot off the shelf-items. Hetzelfde geldt voor de meeste sieradencollecties van ThomasE. Naast zijn eigen ontwerpen adviseert Eurlings diverse bedrijven over hun creatieve uitdagingen. Dit werk omvat zowel incidenteel advies en consultancy als langdurige betrokkenheid als creatief directeur.

MEER OVER THOMAS
VOLG THOMAS OP INSTAGRAM

Een van onze vorige webinars gemist?