Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

WEBINAR | DESIGN TRENDS

Bouw- en designtrends in 2024

In dit Forbo Flooring Webinar bespreken senior designers Sarah Foster-Smith en Thomas Eurlings de nieuwste en opkomende trends in bouw en design.

Webinar Design Trends 2024 | Forbo Flooring

Webinar Bouw- en designtrends in 2024

Live vanuit de showroom van Vitra in Amsterdam presenteert Forbo Flooring met trots de '2024 Trend Talk': een exclusieve deep dive in de interieurarchitectuurtrends voor 2024.

Thomas Eurlings, creatief studio-eigenaar en senior designer vinyl bij Forbo Flooring, neemt je mee op reis door ons nieuwste trendrapport 'A World of Fluidity'. Hierin worden trends uitgelicht die ook het komende jaar een grote impact hebben. Dit rapport is gebaseerd op intensief onderzoek door ons internationale designteam, dat veel specialisten spreekt en tientallen conferenties en beurzen wereldwijd bezoekt.

Sarah Foster-Smith, senior designer textile bij Forbo Flooring, laat zien hoe deze trends zijn verwerkt in ons productportfolio en worden weergegeven in onze inspirerende selecties voor elk seizoen, 'Moods of the Seasons'..

Mood of the Season TWO | Forbo Flooring

Bekijk het webinar

Over Sarah Foster-Smith

Senior ontwerper Sarah Foster-Smith werkt al 12 jaar voor Forbo Flooring Systems en is werkzaam in onze Tessera tapijttegel fabriek in Bamber in het Verenigd Koninkrijk.

Sarah heeft een diploma in textielontwerp gespecialiseerd in geweven stoffen en een master in textieltechnologie. Zij heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van vloerbedekking, waaronder onze best verkopende Tessera Layout en Outline series, en recentelijk Tessera Cloudscape, Infused en Accord.

Sarah Foster-Smith

Over Thomas Eurlings

Thomas Eurlings werkt sinds 2012 als Senior Designer Vinyl bij Forbo Flooring. In deze functie werkt hij aan collecties als Allura (LVT) en Eternal (projectvinyl) en is verantwoordelijk voor diverse Forbo Flooring trendpublicaties, zoals het jaarlijkse trendrapport en de nieuwe trendkleurselectie 'Mood of the Season'.

Als oprichter van ThomasE, een internationaal opererende creatieve studio gevestigd in Amsterdam, ontwerpt Thomas zowel complete interieurs als interieurproducten en sieraden. De interieurproducten variƫren van maatwerk tot off the shelf-items. Hetzelfde geldt voor de meeste sieradencollecties van ThomasE. Naast zijn eigen ontwerpen adviseert Eurlings diverse bedrijven over hun creatieve uitdagingen. Dit werk omvat zowel incidenteel advies en consultancy als langdurige betrokkenheid als creatief directeur.

Meer over THOMAS
Volg THOMAS Op INSTAGRAM

Thomas Eurlings