Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Moods of the Seasons

Mood of the season | Forbo Flooring Systems

Elk seizoen heeft voor ieder van ons een andere betekenis, afhankelijk van waar we ons in de wereld bevinden en van onze cultuur en tradities. Met onze Moods of the Season hopen we die gevoelens te vertalen in design, door producten en scenario's voor te stellen waarvan we hopen dat ze u het hele jaar door zullen inspireren.

Forbo Flooring - Mood of the season

Elke 3 maanden een selectie geïnspireerd op de seizoenen

Waar we ook zijn, onze seizoenen worden beïnvloed door de natuur, en als zodanig zal elk van onze Moods of the Season dat op een of andere manier weerspiegelen. Hierbij wordt niet alleen Forbo's betrokkenheid bij duurzaamheid benadrukt, maar ook het belang dat wij hechten aan de natuur als de sleutel tot welzijn in het interieur.

Elke 3 maanden brengen we u een seizoensgebonden selectie uit onze uitgebreide productportfolio's, met items die onze gedachten en gevoelens in de verschillende tijden van het jaar samenbrengen. Elk van deze producten heeft tot doel de essentie van elk seizoen te vatten en de "stemming" ervan over te brengen.

Zorgvuldig samengesteld door ons design team

Elke Mood of the Season is zorgvuldig samengesteld door ons team van internationale design professionals en bestaat uit een selectie van Forbo producten die gekozen zijn om elkaar aan te vullen en de essentie van elk seizoen over te brengen. 

De inspiratie komt uit een breed scala aan bronnen, waaronder interieurs, mode, woninginrichting, industrieel ontwerp, kunst, grafische vormgeving en media. De kleuren zijn geselecteerd uit de Forbo Global Colour Card, een selectie van interieurtrendkleuren die elk jaar wordt bijgewerkt. Deze Forbo Global Colour Card wordt gebruikt om de kleuren te creëren voor al onze productcollecties.

Voor ons gaat de Mood of the Season over meer dan alleen kleur. Het omarmt oppervlakken en omgeving, geeft de suggestie van ruimte en sfeer, en vertelt een uniek verhaal waarvan we hopen dat het u zal boeien en aanzetten om uw eigen verhaal te creëren.

Forbo Flooring design team aan het werk

Ontdek onze Moods of the Seasons

 • Mood of the Season leaflet | Forbo Flooring

  Mood of the Season ONE

  Wintergevoel

  Mood of the Season ONE

  De selectie van onze Forbo-producten in de eerste Mood of the Season is een combinatie van verschillende kleuren, texturen, reliëf en eigenschappen. De rijke en gastvrije materialen roepen een gevoel van welzijn, comfort en saamhorigheid op.

  De kleuren zijn warm en pittig in groene, paarse, rode of okerkleurige tinten die grenzen aan de geselecteerde vier NCS-kleuren en ook goed passen bij de Pantone-kleur van het jaar 2023: Viva Magenta 18-1750.

  Lees meer