Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Moods of the Seasons

Moods of the Seasons | overview banner winter 2024 | Forbo Flooring Systems

Ieder mens ervaart de seizoenen op zijn of haar eigen manier. Afhankelijk van waar we wonen en wat onze cultuur en tradities zijn. Met onze Moods of the Seasons willen we dat gevoel vertalen in inspirerend design dat ideeën aandraagt en de nieuwsgierigheid prikkelt. Met producten en denkrichtingen, om u het hele jaar door te inspireren.

Forbo Flooring - Mood of the season

Een inspirerende selectie voor elk seizoen

Waar we ons ook op aarde bevinden, onze seizoenen worden voor een belangrijk deel bepaald door de natuur. Logisch dus dat u dit terugziet in elke Mood of the Season. Hiermee benadrukken we niet alleen Forbo's inspanningen wat betreft duurzaamheid, maar ook hoezeer de natuur bepaalt hoe wij de dingen om ons heen beleven. Anders gezegd: het vormt de sleutel tot hoe wij ons prettig voelen in ons interieur.

Elke drie maanden bieden we u een seizoensgebonden voorproefje van ons omvangrijke productaanbod. Een inspiratiebron, gevormd door onze ideeën en gevoel bij elk jaargetijde. Zo proberen we steeds de essentie van het betreffende seizoen te vangen, inclusief de sfeer en uitstraling die het een gezicht geven.

Zorgvuldig voor u samengesteld door ons design team

Elke Mood of the Season wordt zorgvuldig voor u samengesteld door ons team van internationale designers. U maakt steeds kennis met een afgewogen selectie van Forbo producten die elkaar aanvullen en tegelijk de essentie van elk seizoen uitstralen.

Onze ontwerpers laten zich inspireren door een breed palet van invloeden. Interieurdesign, mode, meubelontwerp, industrieel design, kunst, grafische vormgeving, media: alles geeft voeding aan hun ideeën. De gekozen kleuren zijn afkomstig van de Forbo Global Colour Card. Een uitgebalanceerde selectie van trends in interieurkleuren, die elk jaar wordt vernieuwd. Het vormt een onuitputtelijke inspiratiebron voor de kleuren van al onze productcollecties.

Voor ons is Moods of the Seasons veel meer dan kleur alleen. Elke editie biedt inspiratie voor vloeren en hun omgeving, voor ruimte en ambiance. Zo ontdekt u steeds een uniek verhaal, om u aan te moedigen daar uw eigen twist aan te geven

Forbo Flooring design team aan het werk

Ontdek onze Moods of the Seasons

 • Mood of the Season SIX | leaflet cover | Forbo Flooring Systems

  Mood of the Season SIX

  MEI 2024

  Mood of the Season SIX

  Onze zesde Mood of the Season, staat helemaal in het teken van het lenteseizoen. Levendig blauw, zonnig geel en fris groen worden gecombineerd met zachtere pastels uit dezelfde kleurenfamilies.

 • Mood of the Season FIVE | Forbo Flooring

  Mood of the Season FIVE

  Februari 2024

  Mood of the Season FIVE

  De materialen en producten die gekozen zijn voor onze vijfde "Mood of the Season" zijn rustgevend en roepen een gevoel op van saamhorigheid, warmte en gezelligheid. De combinatie van kleuren sluit aan bij de natuur en het winterseizoen, terwijl er een moderne, retro twist aan wordt gegeven.

 • Mood of the season FOUR | Autumn | Forbo Flooring Systems

  Mood of the Season FOUR

  Oktober 2023

  Mood of the Season FOUR - Herfstinspiratie

  Onze vierde "Mood of the Season" selectie haalt zijn inspiratie uit de gezellige sfeer van de herfst. Het bevat kleuren die de essentie van dit seizoen weergeven.

  Warme neutrale en aardse tinten in combinatie met roest, karamel en terracotta. Subtiele tinten geel en oranje zorgen voor een vleugje levendigheid in dit warme en gouden palet.

 • Mood of the season THREE | Forbo Flooring Systems

  Mood of the Season THREE

  Juli 2023

  Mood of the Season THREE - Zomerkleuren

  Onze derde selectie kleuren en materialen is geïnspireerd op het zomerseizoen. De zomerkleuren zijn levendig maar rustgevend, met pasteltinten die verwijzen naar een op het strand geïnspireerde sfeer die zowel rustgevend als stimulerend is.

  Denk bij materialen aan warm, aantrekkelijk en fris. Texturen zijn glad en zacht en symboliseren een band met de natuur.

 • Mood of the Season TWO | Forbo Flooring

  Mood of the Season TWO

  April 2023

  Mood of the Season TWO Lentekriebels

  Onze tweede Mood of the Season bevat een selectie van kleuren en materialen die geïnspireerd zijn op het lenteseizoen. De lente is een tijd van optimisme, groei en vernieuwing.
  Een periode van verandering, een kans om vooruit te kijken en een kans om te verfrissen of nieuwe dingen in huis te halen.

  Kleuren zijn opgewekt en geven een gevoel van harmonie en welzijn. Er is een gevoel van natuurlijke frisheid omdat we ons opnieuw verheugen op het buiten zijn.

  Lees meer
 • Mood of the Season leaflet | Forbo Flooring

  Mood of the Season ONE

  Januari 2023

  Mood of the Season ONE - Wintergevoel

  De selectie van onze Forbo-producten in de eerste Mood of the Season is een combinatie van verschillende kleuren, texturen, reliëf en eigenschappen. De rijke en gastvrije materialen roepen een gevoel van welzijn, comfort en saamhorigheid op.

  De kleuren zijn warm en pittig in groene, paarse, rode of okerkleurige tinten die grenzen aan de geselecteerde vier NCS-kleuren en ook goed passen bij de Pantone-kleur van het jaar 2023: Viva Magenta 18-1750.

  Lees meer