Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Webinar BIM-DATA

Bouwen aan de toekomst met BIM data

In dit Forbo Flooring webinar bespreken Marie Rouel en Matthew Jackson hoe Building Information Modeling (BIM)-data kunnen worden gebruikt om milieu-uitdagingen op te pakken.

Webinar BIM data | Forbo Flooring

Webinar Bouwen aan de toekomst met BIM Data

Hoe maak je objectieve duurzame keuzes? En hoe gebruikt u Building Information Modeling (BIM)-data om milieu-uitdagingen op te pakken, nu en in de toekomst?

In dit webinar bespreken host Marsha Simon en deskundige sprekers Matthew Jackson en Marie Rouel de manieren waarop de klimaatcrisis de gebouwde omgeving beïnvloedt, en hoe nieuwe eisen en voorschriften de industrie de komende jaren beïnvloeden.

Matthew, medeoprichter en directeur van ZERO Carbon Construction, bespreekt de nieuwe eisen en voorschriften waaraan de industrie de komende jaren moet voldoen en hoe BIM-data hierbij helpen.

Marie, Key Account Manager bij BIMobject, gaat in op de manieren waarop BIM-data veranderen en zich aanpassen om te voldoen aan de behoeften van de industrie in het licht van de klimaatcrisis.

Bekijk het webinar

Nieuwe host: Marsha Simon

Marsha Simon is een energieke, onafhankelijke spreekster en programmamaakster. Al meer dan 10 jaar voert zij wekelijks gesprekken tussen ontwerpers, hun partners, opdrachtgevers en het publiek. Ze staat bekend om het stellen van diepgaande vragen die mensen uitdagen om vanuit een ander perspectief te denken. Marsha heeft vele jaren ervaring met het begeleiden van inspiratiesessies rond duurzame productieprocessen en het leiden van paneldiscussies over meta-thema's zoals co-creatieve samenwerking en betekenisvol design.

Volg Marsha op LinkedIn

Webinar host Marsha Simon | Forbo Flooring
Webinar Building the Future with BIM Data | Matthew Jackson | Forbo Flooring

Over Matthew Jackson

Matthew is een voorstander van duurzaamheid en digitale transformatie binnen de gebouwde omgeving. Met een achtergrond in architectuur, tech startups, SaaS, strategische ontwikkeling en marketing, werkt hij aan nieuwe manieren waarop we data gebruiken rond bouwproducten.

Momenteel is Matthew medeoprichter en directeur van ZERO Construct en bouwt hij aan een netwerk van "empowered activators" door middel van scholing en bewustwording van kwesties die verband houden met het verminderen van de CO2 uitstoot. Tijdens zijn tijd bij BIMobject, werkte hij aan kapitaalprojecten gericht op het begrijpen van Total Cost of Ownership en Life Cycle Analysis vanuit een vastgoedperspectief.

Volg MATTHEW Op LINKEDIN

Webinar Building the Future with BIM Data | Marie Rouel | Forbo Flooring

Over Marie Rouel

Marie Rouel is Key Account Manager bij BIMobject, de toonaangevende BIM marktplaats voor de bouwsector. Het platform verbindt AECO's en fabrikanten met elkaar om de bouw te digitaliseren en een duurzame toekomst te creëren.

Marie ondersteunt strategisch belangrijke klanten in de DACH-regio en in verschillende Europese landen via het kantoor van BIMobject in München.
Ze heeft vele jaren ervaring in de digitale en SaaS-sector en werkt samen met Duitse en internationale bedrijven. Ze is verbonden met verschillende brancheverenigingen van fabrikanten en organisaties voor bouwsoftware.

Volg MARIE Op LINKEDIN

Bekijk onze eerdere webinars