Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

Instituut voor Sociale Studies

Instituut voor Sociale Studies
  • ISS - 4
  • ISS - 4
  • ISS Den Haag
  • ISS -2

Het monumentale pand in Den Haag waar het Institute of Social Studies is gehuisvest heeft een complete metamorfose ondergaan.

In het verleden is het pand al meerdere malen gerenoveerd, echter zijn er bij deze verbouwingen veel van de authentieke details van het pand verdwenen. Vandaar dat de architect de opdracht mee kreeg om naast de functionele aanpassingen ook het herstellen van de monumentale waarde in het ontwerp mee te nemen.

Om een oude granito vloer na te bootsen is er in de gangzone ca. 3000m² Marmoleum Graphic in patroon toegepast.

Opdrachtgever (algemeen) Groenendijk PGN Bouw
Architect 01-10 Architecten
Interieurarchitect 01-10 Architecten
Geïnstalleerd door Wurks
Fotograaf Peter Brugmans
Locatie Den Haag, NL

Documents

  • Document