Kies uw land

Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2
Pulldown 2

KLM - Restaurant gebouw 133

  • KLM 133
  • KLM 133
  • KLM 133
  • KLM 133
  • KLM 133
  • KLM 133
  • KLM 133

Fietsstoelen en statafels zetten aan tot beweging

Het KLM-restaurant in gebouw 133 op Schiphol heeft een open, ruimtelijk en harmonieus uiterlijk. Opvallend zijn de fietsstoelen en statafels die aanzetten tot beweging en de frisse kleuren die architect Sander Griffioen toepaste. Het gebouw is verder licht met heel veel glas en kent allerlei hoekjes en zones die het de werknemer mogelijk maken om zijn eigen plek te vinden en zich op te laden

Architect Sander Griffioen kiest voor een combinatie van Flotex en Marmoleum en legt hieronder uit waarom:
"De marmoleum vloer is gekozen vanuit de wens om een natuurlijke uitstraling te creëren maar ook vanuit onderhouds- en duurzaamheidsoogpunt. De Cocoa-serie (CO2-neutraal geproduceerd zoals al ons Marmoleum, maar hierin zijn geupcyclede resten uit de cacao-industrie verwerkt) leent zich hier uitermate goed voor. De lichte kleuren geven het restaurant een open en ruimtelijk karakter, het gevoel van even weg te zijn uit de werkomgeving. Een plek om jezelf weer op te laden.

Huiselijke accenten en frisse meubelkleuren zorgen voor een harmonieus geheel. De natuurlijke en warme uitstraling van Flotex Almond onderstreept dit huiselijke gevoel, daarnaast is Flotex waterdicht, nat te reinigen maar ook snel weer droog, dat is natuurlijk zeer praktisch in een restaurant. Het gebruik van verschillende vloeren en kleuren zorgt ervoor dat de verschillende zones zoals uitgifte, restaurant, lounge, en verkeersruimtes op een natuurlijke wijze gemarkeerd worden. De kleurstellingen zijn in nauwe samenwerking met KLM branding tot stand gekomen.”

Projectnaam KLM Restaurant Gebouw 133
Locatie Schiphol
Architect Sander Griffioen
Vloerenleverancier Hilbrink Projectstoffering
Fotograaf Patrick Kop

Documenten

  • Document